F The Walking Dead S11 trailer: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει, η τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς είναι προ των πυλών! - FilmBoy The Walking Dead S11 trailer: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει, η τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς είναι προ των πυλών! - FilmBoy
  • Latest News

    The Walking Dead S11 trailer: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει, η τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς είναι προ των πυλών!


    Μπορεί αρκετοί από τους φανατικότερους οπαδούς των πρώτων σεζόν να αποχώρησαν και πια να το χλευάζουν, όμως το The Walking Dead όχι μόνο άντεξε αλλά και εξαπλώθηκε, με το Fear να περιμένει την 7η σεζόν του, το World Beyond την 2η, και στα σκαριά να βρίσκονται και 2-3 κινηματογραφικές ταινίες.

    Ωστόσο η ώρα για το αντίο στην βασική σειρά έφτασε, με την 11η σεζόν του The Walking Dead να κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 22 Αυγούστου.
    Ο τελευταίος κύκλος θα αποτελείται από 24 συνολικά επεισόδια χωρισμένα σε τρεις περιόδους, με τα 8 πρώτα να βγαίνουν στον αέρα τις ερχόμενες εβδομάδες, τη 2η οχτάδα να έρχεται εκτός απροόπτου την ερχόμενη άνοιξη, ενώ τα τελευταία 8 θα προβληθούν μέσα στο 2022.

    Η επιστροφή της Lauren Cohan ως Maggie βρίσκεται στο επίκεντρο, με τους Michael James Shaw (Limitless) και Jacob Young να είναι τα μοναδικά νέα μέλη του cast, και όλους τους "παλιούς" να επιστρέφουν στις θέσεις τους.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Walking Dead S11 trailer: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει, η τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς είναι προ των πυλών! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top