F Titane trailer: Η αγνώστων προθέσεων νέα ταινία της δημιουργού του Raw, μας αποκαλύπτεται! - FilmBoy Titane trailer: Η αγνώστων προθέσεων νέα ταινία της δημιουργού του Raw, μας αποκαλύπτεται! - FilmBoy
  • Latest News

    Titane trailer: Η αγνώστων προθέσεων νέα ταινία της δημιουργού του Raw, μας αποκαλύπτεται!


    Παρότι ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς το γιατί, το Raw ομολογουμένως ήταν μία από τις ταινίες που έκαναν μεγάλο "θόρυβο" αναδεικνύοντας την Julia Ducournau σε ένα από τα πιο to-watch-for ονόματα του νέου γαλλικού σινεμά.

    Πέντε χρόνια μετά, η ιδιαίτερη δημιουργός επιστρέφει και μας παρουσιάζει το Titane, ένα υψηλών ταχυτήτων περιπετειώδες θρίλερ, που φροντίζει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

    Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη σύνοψη περιορίζεται μόνο στο "Τιτάνιο: Ένα μέταλλο εξαιρετικά ανθεκτικό στη θερμότητα και τη διάβρωση, με κράματα υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό."! 
    Ναι, μόνο αυτά!

    Πρωταγωνιστούν οι Vincent Lindon (La loi du marché) και Agathe Rousselle.
    Το Titane μόλις έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών και από τα τέλη του καλοκαιριού θα ξεκινήσει τη παγκόσμια διανομή του στις αίθουσες. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Titane trailer: Η αγνώστων προθέσεων νέα ταινία της δημιουργού του Raw, μας αποκαλύπτεται! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top