F Freshman Year trailer: Ένα φοιτητικό πάρτυ αρκεί για να σου αλλάξει τη ζωή, στη νεανική κομεντί που γοήτευσε το SXSW - FilmBoy Freshman Year trailer: Ένα φοιτητικό πάρτυ αρκεί για να σου αλλάξει τη ζωή, στη νεανική κομεντί που γοήτευσε το SXSW - FilmBoy
  • Latest News

    Freshman Year trailer: Ένα φοιτητικό πάρτυ αρκεί για να σου αλλάξει τη ζωή, στη νεανική κομεντί που γοήτευσε το SXSW


    Ένα έξυπνο, γεμάτο ανατροπές, συναρπαστικό σενάριο είναι κάτι που πάντα αναζητάμε στις ταινίες, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που η γοητεία βρίσκεται στην απλότητα και τον ρεαλισμό, όπως στη περίπτωση της νεανικής κομεντί Freshman Year (aka Shithouse) που κατέκτησε το βραβείο της κριτικής επιτροπής στο φεστιβάλ SXSW.

    Κεντρικός ήρωας είναι ο Alex, ένας πρωτοετοής μοναχικός, ντροπαλός φοιτητής που μοιάζει να μη μπορεί να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή και νοσταλγεί το σπίτι του. Όλα αλλάζουν όμως όταν προσκαλείται στο πάρτυ της αδελφότητας Shithouse, όπου περνάει μια αξέχαστη νύχτα παρέα με την Maggie.

    Σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής είναι ο πρακτικά πρωτοεμφανιζόμενος Cooper Raiff, με τους Dylan Gelula (Flower) και Logan Miller (Escape Room) να συμπληρώνουν το βασικό cast.

    Το Freshman Year αναμένεται σε vod μέσα στο καλοκαίρι. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Freshman Year trailer: Ένα φοιτητικό πάρτυ αρκεί για να σου αλλάξει τη ζωή, στη νεανική κομεντί που γοήτευσε το SXSW Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top