F Old trailer: Ο χρόνος ΤΡΕΧΕΙ στη παραλία του νέου θρίλερ του M. Night. Shyamalan - FilmBoy Old trailer: Ο χρόνος ΤΡΕΧΕΙ στη παραλία του νέου θρίλερ του M. Night. Shyamalan - FilmBoy
  • Latest News

    Old trailer: Ο χρόνος ΤΡΕΧΕΙ στη παραλία του νέου θρίλερ του M. Night. Shyamalan


    Με την ελπίδα πως μετά το Split δεν θα χρειαστεί να περάσουν πάλι 15 χρόνια για να δούμε την επόμενη καλη ταινία του, όμως συνέβη μετά το Unbreakable, η Universal έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες trailer της νέας ταινίας του M. Night. Shyamalan, Old.

    Η ιστορία ακολουθεί μια οικογένεια που κάνει διακοπές σε κάποιον τροπικό προορισμό και επισκέπτονται μια ειδυλλιακή απομονωμένη παραλία. 
    Χωρίς να μπορούν να καταλάβουν πως και γιατί αλλά και χωρίς να μπορούν να φύγουν μακριά, όλοι τους αρχίζουν να γερνούν με απίστευτους ρυθμούς, και φαίνεται πως ο μόνος τρόπος για να βγουν ζωντανοί είναι να ανακαλύψουν τα μυστικά της παραλίας.

    Η ταινία βασίζεται στο graphic novel Sandcastle των Pierre Oscar Levy & Frederik Peeters, με τον Shyamalan να αναλαμβάνει σεναριακή διασκευή και σκηνοθεσία.

    Το πλούσιο cast απαρτίζουν οι Gael García Bernal (Ema), Vicky Krieps (Phantom Thread), Rufus Sewell (The Father), Ken Leung (The Force Awakens), Nikki Amuka-Bird (The Personal History of David Copperfield), Abbey Lee (The Neon Demon), Aaron Pierre (The Underground Railroad), Alex Wolff (Hereditary), Embeth Davidtz (The Amazing Spider-Man 2), Eliza Scanlen (The Devil All the Time), Emun Elliott (Exodus: Gods and Kings), Kathleen Chalfant (Duplicity) και Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit).

    Το Old θα δούμε εκτός απροόπτου στα τέλη Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Old trailer: Ο χρόνος ΤΡΕΧΕΙ στη παραλία του νέου θρίλερ του M. Night. Shyamalan Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top