F The Underground Railroad trailer: Ο δρόμος για την ελευθερία είναι μακρύς, στο τηλεοπτικό έπος του Barry Jenkins - FilmBoy The Underground Railroad trailer: Ο δρόμος για την ελευθερία είναι μακρύς, στο τηλεοπτικό έπος του Barry Jenkins - FilmBoy
  • Latest News

    The Underground Railroad trailer: Ο δρόμος για την ελευθερία είναι μακρύς, στο τηλεοπτικό έπος του Barry Jenkins


    Κέρδισε ένα τσουβάλι βραβεία μεταξύ των οποίων και το Πούλιτζερ ως το καλύτερο μυθοπλαστικό βιβλίο. 
    Το The Underground Railroad του Colson Whitehead ήταν μία από τις μεγαλύτερες λογοτεχνικές επιτυχίες του 2016 και λαμβάνοντας υπόψη και το θέμα του, ήταν δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα έκανε το άλμα προς τη μεγάλη ή τη μικρή οθόνη, όπως κι έγινε.

    Τα δικαιώματά του αγόρασε σχεδόν αμέσως μετά την έκδοσή του, ο Barry Jenkins (Moonlight, If Beale Street Could Talk), βάζοντας μπρος τη παραγωγή με τη βοήθεια της Plan B Entertainment του Brad Pitt, και όταν λίγους μήνες αργότερα η Amazon το "έκλεισε" δεσμευόμενη ολόκληρη σεζόν (χωρίς δηλαδή να περάσει από διαδικασία πιλότου), όλα ήταν έτοιμα.

    Η ιστορία εμπνέεται και από το περιβόητο υπόγειο δίκτυο που βοήθησε χιλιάδες σκλάβων να αποδράσουν προς τον Καναδά ή το Μεξικό στα μέσα του 19ου αιώνα και μας παρουσιάζει τη συναρπαστική περιπέτεια της Cora, μιας νεαρής σκλάβας που το σκάει από μια φυτεία στην Georgia και ξεκινάει τον μακρύ και επικίνδυνο δρόμο προς την ελευθερία, με τον Ridgeway, έναν κυνηγό κεφαλών να την έχει πάρει στο κατόπι.

    Τη διασκευή του σεναρίου έγραψε η Jihan Crowther (The Man in the High Castle), με τον Barry Jenkins να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη σκηνοθεσία.
    Πρωταγωνιστούν οι Thuso Mbedu, Chase W. Dillon, Aaron Pierre (Krypton) και Joel Edgerton (Red Sparrow).

    Το The Underground Railroad θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 14 Μαΐου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Underground Railroad trailer: Ο δρόμος για την ελευθερία είναι μακρύς, στο τηλεοπτικό έπος του Barry Jenkins Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top