F Ο Jack Huston είναι ο νέος Κόμης Μόντε Κρίστο! - FilmBoy Ο Jack Huston είναι ο νέος Κόμης Μόντε Κρίστο! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Jack Huston είναι ο νέος Κόμης Μόντε Κρίστο!


    Το big bang του με τον ρόλο του στο Boardwalk Empire του έφερε μερικούς αξιόλογους ρόλους, όμως ομολογουμένως ο Jack Huston δεν κατάφερε να γίνει, τουλάχιστον ακόμα, το αστέρι πρώτο βαθμού που περιμέναμε.
    Μια από τις αιτίες γι' αυτό ήταν και η επιλογή του να πρωταγωνιστήσει στο remake του Ben-Hur, κίνηση που μόνο σε κακό μπορούσε να του βγει, όπως και έγινε.

    Τα τελευταία χρόνια έχει περιοριστεί σε τηλεοπτικές σειρές και μικρούς κινηματογραφικούς ρόλους, όμως φαίνεται πως είναι έτοιμος για ένα δυναμικό comeback.

    Σύμφωνα με το Deadline, ο Λονδρέζος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει αλλά και θα γράψει το σενάριο μια νέας διασκευής του κλασσικού The Count Of Monte Cristo του Alexandre Dumas, με την Constantin Films να έχει αναλάβει τη παραγωγή.

    Τη νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο Stephen Fung (Tai Chi Zero, The Adventurers), με την ιστορία να μη λαμβάνει χώρα στη μεσογειακή Ευρώπη αλλά στις ΗΠΑ και στην Άπω Ανατολή, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν αλλάξει και η χρονική περίοδος που η ιστορία θα εκτυλίσσεται.

    Διαβάζοντας τους συντελεστές, αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να ενθουσιαστούμε και ιδιαίτερα, αλλά ας είμαστε καλόπιστοι και αισιόδοξοι...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Jack Huston είναι ο νέος Κόμης Μόντε Κρίστο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top