F Ema trailer: Ο Pablo Larrain γιατρεύει τον πόνο με χορό στη νέα του ταινία με τον Gael García Bernal - FilmBoy Ema trailer: Ο Pablo Larrain γιατρεύει τον πόνο με χορό στη νέα του ταινία με τον Gael García Bernal - FilmBoy
  • Latest News

    Ema trailer: Ο Pablo Larrain γιατρεύει τον πόνο με χορό στη νέα του ταινία με τον Gael García Bernal


    Μετά από ένα σερί εξαιρετικών ταινιών, ο Pablo Larrain (El Club, No) έκανε πριν τρία χρόνια το μεγάλο άλμα από τη Νότια στη Βόρεια Αμερική, όμως το Jackie αποδείχτηκε πως δεν ήταν κάτι περισσότερο από μια ευκαιρία για μια εξαιρετική ερμηνεία από την Natalie Portman, μιας και ως περιεχόμενό του ήταν μάλλον αδιάφορο.

    Χωρίς να παραδίδει τα όπλα, αφού ήδη ετοιμάζει τη Χολυγουντιανή επιστροφή του, ο Χιλιανός δημιουργός κάνει ένα βηματάκι πίσω, επιστρέφει στη χώρα του και μας παρουσιάζει το νέο του φιλμ, Ema.

    Σύμφωνα με το σενάριο των Guillermo Calderón & Alejandro Moreno, η Ema είναι μια ταλαντούχα χορεύτρια και χορογράφος που μετά από μια σοκαριστική εμπειρία στη προσπάθεια υιοθεσίας, ξεκινάει ένα προσωπικό ταξίδι απελευθέρωσης μέσα από τη τέχνη.

    Πρωταγωνιστεί η νεαρή Mariana Di Girolamo, ο Gael García Bernal (Museo), η Paola Giannini και ο Santiago Cabrera (Transformers: The Last Knight).

    Το Ema έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε σε Toronto και Λονδίνο, ενώ από το νέο έτος ξεκινάει τη πορεία του στις αίθουσες του κόσμου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ema trailer: Ο Pablo Larrain γιατρεύει τον πόνο με χορό στη νέα του ταινία με τον Gael García Bernal Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top