F Lisey's Story trailer: ο Stephen King στοιχειώνει τις μνήμες τις Julianne Moore στη νέα μίνι-σειρά του Apple TV+ - FilmBoy Lisey's Story trailer: ο Stephen King στοιχειώνει τις μνήμες τις Julianne Moore στη νέα μίνι-σειρά του Apple TV+ - FilmBoy
  • Latest News

    Lisey's Story trailer: ο Stephen King στοιχειώνει τις μνήμες τις Julianne Moore στη νέα μίνι-σειρά του Apple TV+


    Όταν λέγεσαι Stephen King και θες να δεις ένα από τα έργα σου να διασκευάζεται, δεν χρειάζεται να περιμένεις να χτυπήσει το τηλέφωνο.
    Κάπως έτσι, πριν 4 περίπου χρόνια, ο διάσημος συγγραφέας εξέφρασε δημόσια την επιθυμία να μεταφερθεί σε μορφή τηλεοπτικής σειράς το βιβλίο του, Lisey's Story, που όπως είπε είναι το αγαπημένο του.
    Το νερό δεν άργησε να μπει στο αυλάκι, με την Bad Robot του J.J. Abrams να αναλαμβάνει την παραγωγή τον ίδιο τον King να γράφει το σενάριο και την Apple να το κλείνει για προβολή στην πλατφόρμα της.

    Η ιστορία ακολουθεί την Lisey Landon, χήρα ενός διάσημου συγγραφέα, που μετά από μια σειρά ενοχλητικών συμβάντων, ξαναζεί μνήμες του γάμου της και το σκοτάδι που τον πλημμύριζε.

    Το Lisey's Story έχει διάρκεια 8 επεισοδίων με τον Pablo Larraín (Ema, Jackie) να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη σκηνοθεσία.

    Πρωταγωνιστούν οι Julianne Moore (After the Wedding), Clive Owen (The Knick), Joan Allen (Luck), Dane DeHaan (Valerian), Sung Kang (Power), Jennifer Jason Leigh (Atypical) και Ron Cephas Jones (This Is Us).

    Το Lisey's Story θα ανέβει στο Apple TV+ στις 4 Ιουνίου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lisey's Story trailer: ο Stephen King στοιχειώνει τις μνήμες τις Julianne Moore στη νέα μίνι-σειρά του Apple TV+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top