F Frank Darabond & Ridley Scott δίνουν ζωή σε παλιό project του Stanley Kubrick! - FilmBoy Frank Darabond & Ridley Scott δίνουν ζωή σε παλιό project του Stanley Kubrick! - FilmBoy
  • Latest News

    Frank Darabond & Ridley Scott δίνουν ζωή σε παλιό project του Stanley Kubrick!


    Είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης των Shawshank Redemption και Green Mille και δημιουργός του The Walking Dead
    Το όνομά του προκαλεί μόνο σεβασμό, όμως η τρέχουσα κατάσταση της βιομηχανίας του θεάματος δεν του ταιριάζει, όπως έχει εκφράσει πολλάκις. 
    Γι' αυτό και παρά τα 35 χρόνια καριέρας, η φιλμογραφία του είναι εξαιρετικά μικρή, γι' αυτό και κάθε φορά που γίνεται γνωστό πως καταπιάνεται με κάτι δεν μπορούμε παρά να ενθουσιαστούμε.

    "Ολόκληρο τον προηγούμενο χρόνο έγραφα ένα νέο σενάριο. 
    Μπορώ να καταλάβω πότε δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και πότε όχι, και αυτή τη φορά το κάνω."

    Κάπως έτσι αποκάλυψε το νέο του project ο Frank Darabont στο podcast του Mick Garris, αναφέροντας πως τη βασική ιστορία την είχε γράψει ο Stanley Kubrick την δεκαετία του '50, όμως όταν προσπάθησε να την πουλήσει στα στούντιο, κανείς τότε δεν ενδιαφέρθηκε.

    Χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες ανέφερε πως είναι μια ιστορία που λαμβάνει χώρα στον Αμερικάνικο Εμφύλιο και πως ο Ridley Scott έχει ήδη ανέβει στο άρμα ως παραγωγός.

    Με τέτοιους συντελεστές, δεν μπορούμε παρά να τρώμε τα νύχια μας από την αγωνία! 
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Frank Darabond & Ridley Scott δίνουν ζωή σε παλιό project του Stanley Kubrick! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top