F Και επίσημα στα σκαριά το Captain America 4! [spoilers] - FilmBoy Και επίσημα στα σκαριά το Captain America 4! [spoilers] - FilmBoy
  • Latest News

    Και επίσημα στα σκαριά το Captain America 4! [spoilers]


    Το φινάλε το Avengers: Endgame σήμανε το οριστικό φινάλε της ιστορίας του Steve Rogers... όμως όχι και του Captain America.
    Η σκηνή όπου ο Steve παραδίδει την ασπίδα στον Sam, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της συνέχισης της ιστορίας του Cap με τον Falcon να παίρνει τα ηνία.

    Η τηλεοπτική σειρά The Falcon and The Winter Soldier που ολοκληρώθηκε τη προηγούμενη εβδομάδα μπορεί αρχικά να προσπάθησε να θολώσει τα νερά, όταν είδαμε τον Sam να παραδίδει την Ασπίδα στο κράτος, όμως στο τέλος το αναπόφευκτο συνέβη με τον νέο Captain America, τον Sam Wilson να φοράει τη νέα του στολή και να αναλαμβάνει δράση.

    Έχοντάς το προφανώς προαποφασισμένο, η Marvel δεν έχασε χρόνο και αμέσως μετά το φινάλε της σειράς ανακοίνωσε μια νέα ταινία Captain America, την 4η ταινία του ήρωα μετά τα The First Avenger, The Winter Soldier και Civil War.

    Με εξαίρεση τον πρωταγωνιστικό ρόλο που φυσικά ανήκει στον Anthony Mackie, δυστυχώς δεν δόθηκε καμία επιπλέον πληροφορία σχετικά με το ποιους θα έχει δίπλα του αλλά και απέναντί του και το αν θα ξαναβρεθεί με τον Bucky Barnes, την Sharon Carter ή τον U.S. Agent.

    Το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο δημιουργός του The Falcon and The Winter Soldier, Malcolm Spellman, μαζί με τον Dalan Musson που συμμετείχε στο team της σειράς.

    Το Captain America 4 σίγουρα δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στην ήδη παραφουσκωμένη 4η φάση του MCU, γι' αυτό καλά θα κάνετε να μη βιάζεστε να την δείτε γιατί αυτό δύσκολα θα συμβεί πριν το 2024.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και επίσημα στα σκαριά το Captain America 4! [spoilers] Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top