F Holler trailer: Η Jessica Barden γίνεται κυνηγός σκραπ για να πληρώσει το κολέγιό της - FilmBoy Holler trailer: Η Jessica Barden γίνεται κυνηγός σκραπ για να πληρώσει το κολέγιό της - FilmBoy
  • Latest News

    Holler trailer: Η Jessica Barden γίνεται κυνηγός σκραπ για να πληρώσει το κολέγιό της



    Ένα σχετικά σύντομο πέρασμα ως εφηβη ακόμα από την βρετανική σαπουνόπερα Coronation Street τής άνοιξε το δρόμο για μια καριέρα που πάει από το καλό στο καλύτερο. 
    Hanna, Far from the Madding Crowd, The Lobster, Jungleland και πιο πρόσφατα ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά The End of the F***ing World, η Jessica Barden έχει αναδειχθεί σε μια ηθοποιό που σίγουρα αξίζει να την έχουμε στα ραντάρ μας.

    Στη νέα της ταινίας υποδύεται την Ruth, μια νεαρή κοπέλα που ζει σε μια ξεχασμένη πόλη του νότιου Ohio, σε μια πόλη που αργοπεθαίνει μέρα με τη μέρα και δεν μπορεί να της προσφέρει καμιά ελπίδα για το μέλλον. 
    Μέχρι που έρχεται το χαρτί που την ενημερώνει πως έγινε δεκτή στο κολέγιο, όμως τα δίδακτρα είναι δυσβάσταχτα. 
    Με τη βοήθεια του μεγαλύτερου της αδερφού, για να βγάλει τα έξοδά της αναγκάζεται να καταπιαστεί με την μόνη "δουλειά" που προσφέρει ένα αξιόλογο κέρδος, το κυνήγι σκραπ, και μαζί βγαίνουν κάθε βράδυ ξηλώνοντας ότι μπορεί να ξηλωθεί από τα κλειστά πλέον εργοστάσια, έχοντας συνεχώς το νου τους στην αστυνομία που καραδοκεί.

    Το Holler είναι η παρθενική ταινία της Nicole Riegel, με τους Pamela Adlon (The King of Staten Island), Gus Halper (Cold Pursuit) και Austin Amelio (Everybody Wants Some) να συμπρωταγωνιστούν.

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε vod στις 11 Ιουνίου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Holler trailer: Η Jessica Barden γίνεται κυνηγός σκραπ για να πληρώσει το κολέγιό της Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top