F Το πρωί χαρωπή νοικοκυρούλα, το βράδυ επαγγελματίας δολοφόνος η Blake Lively στη νέα comic-book movie! - FilmBoy Το πρωί χαρωπή νοικοκυρούλα, το βράδυ επαγγελματίας δολοφόνος η Blake Lively στη νέα comic-book movie! - FilmBoy
  • Latest News

    Το πρωί χαρωπή νοικοκυρούλα, το βράδυ επαγγελματίας δολοφόνος η Blake Lively στη νέα comic-book movie!


    Το να πούμε πως το The Rhythm Section δεν ήταν το breakthrough για μια νέα action καριέρα για την Blake Lively, θα ήταν πολύ λίγο με τη ταινία να θάβεται κριτικά (28% RT), να στοιχίζει καμιά 50αριά εκατομμύρια στους παραγωγούς και να μην φέρνει πίσω ούτε το marketing budget της!

    Ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν κόστισε τόσο πολύ στην ηθοποιό που σύντομα θα την ξαναδούμε με ένα όπλο στα χέρια στο Lady Killer.

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο comic της Dark Horse Entertainment και έχει ωε κεντρική ηρωίδα την Josie Schuller, μια εκ πρώτης όψεως τέλεια σύζυγος και μητέρα της δεκαετίας του '50, που όμως εκτός από το να φροντίζει την οικογένειά της, έχει μια δεύτερη δουλειά, είναι μια επαγγελματίας δολοφόνος!

    Τη σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει να γράψει η Diablo Cody (Tully) με την ταινία να έχει ήδη κλείσει θέση στο Netflix.
    Με τη καρέκλα του σκηνοθέτη να είναι προς το παρόν κενή, προφανώς κρατάμε μικρό καλάθι και ελπίζουμε για το καλύτερο...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το πρωί χαρωπή νοικοκυρούλα, το βράδυ επαγγελματίας δολοφόνος η Blake Lively στη νέα comic-book movie! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top