F The Rhythm Section trailer: Ο Jude Law βοηθάει την Blake Lively να πάρει εκδίκηση - FilmBoy The Rhythm Section trailer: Ο Jude Law βοηθάει την Blake Lively να πάρει εκδίκηση - FilmBoy
  • Latest News

    The Rhythm Section trailer: Ο Jude Law βοηθάει την Blake Lively να πάρει εκδίκηση


    Μπορεί το περιορισμένο ταλέντο της να μη της επιτρέπει να ανέβει επίπεδο, όμως η Blake Lively έχει αποδείξει πως μπορεί να κρατήσει μια ταινία στους ώμους της, με το σερί καλών επιλογών της να μοιάζει πως θα συνεχιστεί με το The Rhythm Section.

    Κεντρική ηρωίδα είναι η Stephanie Patrick, μια γυναίκα που μαθαίνει πως ο θάνατος ολόκληρης της οικογένειάς της προ τριετίας σε αεροπορικό δυστύχημα δεν ήταν τυχαίος και βάζει στόχο να ανακαλύψει τον υπεύθυνο και να τον κάνει να πληρώσει, μπλέκοντας στα δίχτυα της διεθνής κατασκοπίας.

    Το σενάριο έχει γράψει ο πρωτοεμφανιζόμενος Mark Burnell βασισμένος στο δικό του graphic novel, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε την Reed Morano που τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές της με την επιτυχία του The Handmaid's Tale, όμως κινηματογραφικά δεν μας έχει δείξει τίποτα.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Jude Law (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) και Sterling K. Brown (The Predator).

    Εντύπωση προκαλεί η εμπλοκή της James-Bond-ικής Eon Productions που στα σχεδόν 60 χρόνια της έχει εμπλακεί με ελάχιστες μη-James-Bond ταινίες και σίγουρα η παρουσία της εδώ κάτι σημαίνει.. ή τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε!

    Το The Rhythm Section βγαίνει στις αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου, ωστόσο δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία προβολής στη χώρα μας. 

    Δείτε τα trailers...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Rhythm Section trailer: Ο Jude Law βοηθάει την Blake Lively να πάρει εκδίκηση Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top