F Benedetta trailer: Η Δάφνη Πατακιά σκανδαλίζει την Virginie Efira στο νέο ερωτικό δράμα του Paul Verhoeven! - FilmBoy Benedetta trailer: Η Δάφνη Πατακιά σκανδαλίζει την Virginie Efira στο νέο ερωτικό δράμα του Paul Verhoeven! - FilmBoy
  • Latest News

    Benedetta trailer: Η Δάφνη Πατακιά σκανδαλίζει την Virginie Efira στο νέο ερωτικό δράμα του Paul Verhoeven!


    Το Black Book σηματοδότησε την άτυπη επαναφορά του στην ενεργό δράση και το Elle τον έφερε στο προσκήνιο με τον πλέον εμφατικό τρόπο. 
    Μπορεί να βρίσκεται αισίως στην 8η δεκαετία της ζωής του, όμως ο Paul Verhoeven δεν δείχνει διατεθειμένος να το βάλει κάτω, έχοντας έτοιμα τρία νέα projects, με το πρώτο να έχει ήδη κλείσει θέση για τις προσεχείς Κάννες
    Πάμε να γνωρίσουμε την Benedetta.

    Η ταινία βασίζεται στο non-fiction βιβλίο Immodest Acts: The Life of a Lesbian Nun in Renaissance Italy της ιστορικού Judith C. Brown και μας διηγείται την αληθινή ιστορία της Benedetta Carlini, μιας νεαρής ασκούμενης μοναχής που γίνεται δεκτή σε ένα μοναστήρι της Τοσκάνης τον 17ο αιώνα, και συνάπτει ερωτική σχέση με μία άλλη μοναχή, κάτι που την έβαλε στο στόχαστρο.

    Πίσω από τις κάμερες του Benedetta βρίσκουμε πολλούς από τους συντελεστές του Elle, με τον David Birke να γράφει το σενάριο, την Anne Dudley στη μουσική, τον Job ter Burg στο μοντάζ, και τον Verhoeven φυσικά να σκηνοθετεί.

    Εκτός αυτών, η Virginie Efira, που είχε έναν μικρό ρόλο στη προηγούμενη ταινία, εδώ πρωταγωνιστεί έχοντας δίπλα της τη δικιά μας Δάφνη Πατακιά (Winona), την Charlotte Rampling (Red Sparrow) και τον Lambert Wilson (Les Traducteurs).

    Τα γυρίσματα του Benedetta έχουν ολοκληρωθεί από το 2018, με τη ταινία να είναι αρχικά προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις Κάννες του 2019. 
    Μια εγχείρηση του Verhoeven που προκάλεσε καθυστερήσεις στο μοντάζ, έστειλε την ταινία στο 2020, όπου έπεσε πάνω στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να κάνει αισίως πρεμιέρα στο προσεχές φεστιβάλ των Καννών τον Ιούλιο και αμέσως μετά να ξεκινάει τη πορεία του στις αίθουσες.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Benedetta trailer: Η Δάφνη Πατακιά σκανδαλίζει την Virginie Efira στο νέο ερωτικό δράμα του Paul Verhoeven! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top