F Zero trailer: Ένας νεαρός Αφρο-Ιταλός γίνεται αόρατος για να βοηθήσει τη γειτονιά του, στη νέα σειρά του Neflix - FilmBoy Zero trailer: Ένας νεαρός Αφρο-Ιταλός γίνεται αόρατος για να βοηθήσει τη γειτονιά του, στη νέα σειρά του Neflix - FilmBoy
  • Latest News

    Zero trailer: Ένας νεαρός Αφρο-Ιταλός γίνεται αόρατος για να βοηθήσει τη γειτονιά του, στη νέα σειρά του Neflix


    Αλήθεια είναι πως εκτός του Suburra - La serie, δυσκολεύομαι να βρω άλλη ιταλική σειρά του Netflix που κατάφερε να ξεχωρίσει όμως αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει τη συνεργασία της πλατφόρμας με τους παραγωγούς της γειτονικής χώρας, με το Zero να προστίθεται προσεχώς στον κατάλογο.

    Η ιστορία μας πάει σε ένα κακόφημο προάστιο του Μιλάνου, εκεί όπου ζει ο νεαρός Zero, που έχει όνειρο να γίνει καρτουνίστας. 
    Η εγκληματικότητα της περιοχής αναγκάζει τον νεαρό να χρησιμοποιήσει μια δύναμη που ούτε ο ίδιος δεν γνώριζε ότι έχει, το να γίνεται αόρατος, για να σώσει τον εαυτό του, τους φίλους αλλά και ολόκληρη τη γειτονιά του από δύσκολες καταστάσεις.

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι Antonio Dikele Distefano (Basement Café) σε συνεργασία με τον Roberto Marchionni (Lo chiamavano Jeeg Robot) και πρωταγωνιστεί ο πρωτοεμφανιζόμενος Giuseppe Dave Seke.

    Το Zero να ανέβει στο Netflix στις 21 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Zero trailer: Ένας νεαρός Αφρο-Ιταλός γίνεται αόρατος για να βοηθήσει τη γειτονιά του, στη νέα σειρά του Neflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top