F Suburra: La Serie trailer: Η διαφθορά είναι παντού ...και οι Έλληνες ηθοποιοί επίσης. - FilmBoy Suburra: La Serie trailer: Η διαφθορά είναι παντού ...και οι Έλληνες ηθοποιοί επίσης. - FilmBoy
  • Latest News

    Suburra: La Serie trailer: Η διαφθορά είναι παντού ...και οι Έλληνες ηθοποιοί επίσης.


    Το περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε στις ελληνικές αίθουσες μια ταινία με το τίτλο Suburra
    Λίγο ότι ήταν ιταλική και δε μ’ αρέσει η γλώσσα, λίγο ότι ήταν γκανγκστερική και δε μ’ αρέσει το είδος, πρέπει να ομολογήσω ότι την είδα σχεδόν με το ζόρι, όμως εξεπλάγην ιδιαιτέρως ευχάριστα, με τον Stefano Sollima να παρουσιάζει ένα νέο-νουάρ διαμαντάκι γύρω από τη διαφθορά στη σύγχρονη Ιταλία.

    Το Netflix που έχει στραμμένο το βλέμμα του κυριολεκτικά παντού, όχι μόνο αγόρασε τα δικαιώματα της ταινίας για προβολή στη πλατφόρμα της, αλλά έδωσε το πράσινο φως, αναλαμβάνοντας πλήρως τη χρηματοδότηση, για τη παραγωγή μιας τηλεοπτικής σειράς, βασισμένης στο ίδιο υλικό.

    Από τους σεναριογράφους της ταινίας, οι Carlo Bonini και Giancarlo De Cataldo επιστρέφουν, όχι όμως και ο σκηνοθέτης, με τους Giuseppe Capotondi, Andrea Molaioli και Michele Placido να παίρνουν τα ηνία.

    Όσο για το cast, σε αυτό θα δούμε και κάποιους από τους ηθοποιούς που εμφανίστηκαν στη ταινία, όμως οι περισσότεροι είναι νέοι. 
    Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, η παρουσία του δικού μας Γεράσιμου Σκιαδαρέση σε ρόλο βιτσιόζου ιερέα!

    Για όσους δεν έτυχε να δουν τη ταινία, η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τις (διεφθαρμένες) σχέσεις μεταξύ μαφίας, εκκλησίας και πολιτικών για την ανέγερση ενός νέου “Λας Βέγκας” στα περίχωρα της Ρώμης, που προφανώς θα φέρει πολύ χρήμα σε όλους, και η σειρά θα λειτουργεί ως prequel της ταινίας.

    Το Suburra: La Serie θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Suburra: La Serie trailer: Η διαφθορά είναι παντού ...και οι Έλληνες ηθοποιοί επίσης. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top