F Stargirl trailer: CW και DCU φέρνουν την έφηβη ηρωίδα με το κοσμικό ραβδί στη μικρή οθόνη - FilmBoy Stargirl trailer: CW και DCU φέρνουν την έφηβη ηρωίδα με το κοσμικό ραβδί στη μικρή οθόνη - FilmBoy
  • Latest News

    Stargirl trailer: CW και DCU φέρνουν την έφηβη ηρωίδα με το κοσμικό ραβδί στη μικρή οθόνη



    Ενόσω το τηλεοπτικό τμήμα της Marvel βρίσκεται σε κατάσταση πλήρης αναδιάρθρωσης, το αντίστοιχο της DC πολλαπλασιάζει τις παραγωγές του με γεωμετρικό βαθμό και μετά το πλούσιο 2019, μέσα στο οποίο είδαμε ούτε λίγο ούτε πολύ 5 νέες σειρές της, ετοιμάζεται να μπει στο 2020 δυναμικά με την Stargirl.

    Η νέα παραγωγή του Greg Berlanti θα μας συστήσει την Courtney Whitmore, ένα λυκειοκόριτσο που ανακαλύπτει πως ο πατέρας της ήταν sidekick ενός αδικοχαμένου υπερ-ήρωα, όταν ανακαλύπτει το παντοδύναμο ραβδί του, με τη δύναμη του οποίου γίνεται η Stargirl.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Geoff Johns, το μεγάλο κεφάλι της DC και δημιουργός και του αντίστοιχου κόμικ, και θα πρωταγωνιστούν οι Brec Bassinger, Luke Wilson (Roadies) και Amy Smart (Hangman).

    Η Stargirl ακόμα δεν έχει ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας, με τα CW και DCU να την τοποθετεί στις αρχές του νέου έτους. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Stargirl trailer: CW και DCU φέρνουν την έφηβη ηρωίδα με το κοσμικό ραβδί στη μικρή οθόνη Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top