F The Disciple trailer: Το βραβευμένο στη Βενετία ινδικό δράμα έρχεται στο Netflix - FilmBoy The Disciple trailer: Το βραβευμένο στη Βενετία ινδικό δράμα έρχεται στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Disciple trailer: Το βραβευμένο στη Βενετία ινδικό δράμα έρχεται στο Netflix



    Έξι περίπου χρόνια μετά το Court, που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και στην ελληνικές αίθουσες, κάτι που ως γνωστόν γίνεται σπάνια για ινδικές ταινίες, ο Chaitanya Tamhane επιστρέφει με τη νέα του ταινία, το μουσικό δράμα The Disciple.

    Η ιστορία ακολουθεί τον Sharad Nerulkar, έναν νεαρό που προσπαθεί να γίνει μουσικός και τραγουδιστής της κλασσικής ινδικής μουσικής, κάτι που θεωρείται τόσο δύσκολο που όσοι τα καταφέρνουν θεωρούνται σχεδόν θεοί. 
    Ο Sharad θυσιάζει τα πάντα και ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες της παράδοσης, του γκουρού και του πατέρα του, όμως τα χρόνια περνάνε και ο Sharad αρχίζει να αμφισβητεί αν τελικά μπορεί να τα καταφέρει.

    Το The Disciple έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας, όπου κέρδισε εξαιρετικές κριτικές και τρία σημαντικά βραβεία, και αυτή ήταν μόνο η αρχή. 
    Παρά την επιτυχημένη φεστιβαλική πορεία, η παραγωγή δυσκολεύτηκε να βρει διανομή λόγω covid, έτσι αναγκάστηκε να το πουλήσει στο Netflix, με τη ταινία να ανεβαίνει στη πλατφόρμα στις 30 Απριλίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Disciple trailer: Το βραβευμένο στη Βενετία ινδικό δράμα έρχεται στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top