F Ο David Duchovny είναι ένας τρίγαμος πρώην κάσκαντέρ, στη νέα σειρά του Showtime! - FilmBoy Ο David Duchovny είναι ένας τρίγαμος πρώην κάσκαντέρ, στη νέα σειρά του Showtime! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο David Duchovny είναι ένας τρίγαμος πρώην κάσκαντέρ, στη νέα σειρά του Showtime!


    Το Aquarius δεν σημείωσε την αναμενόμενη επιτυχία, ούτε και το revival των X-Files, με την τελευταία τηλεοπτική επιτυχία του David Duchovny να είναι το κλασσικό πια Californication, το οποίο ολοκληρώθηκε το μακρινό 2014!

    Έχοντας πια πατήσει τα 60, ο Νεοϋορκέζος ηθοποιός είναι έτοιμος να επιστρέψει με ένα ιδιαίτερα προσωπικό και ενδιαφέρον project που τιτλοφορείται Truly Like Lightning.

    Κεντρικός ήρωας είναι ο Bronson Powers, ένας πρώην Χολυγουντιανός κασκαντέρ που ζει πια εκτός συστήματος, στη μέση της ερήμου με τις 3 συζύγους του και τα 10 παιδιά του! 
    Μέχρι που ένας αδίστακτος μεσίτης τον αναγκάζει να φύγει και να επιστρέψει στον 21ο αιώνα!

    Η ιστορία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Duchovny, ο οποίος να αναλάβει τη παραγωγή, τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τη σεναρική διασκευή με τη βοήθεια των Tyler Nilson και Michael Schwartz (The Peanut Butter Falcon), με τους δύο τελευταίους να σκηνοθετούν τον πιλότο.

    Να ξεκαθαρίσουμε πως η σειρά δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως, με το κανάλι Showtime να έχει παραγγείλει τον πιλότο και κατόπιν θα αποφασίσει.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο David Duchovny είναι ένας τρίγαμος πρώην κάσκαντέρ, στη νέα σειρά του Showtime! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top