F Buckley's Chance trailer: Ο Bill Nighy αναζητά τον εγγονό του στην αυστραλέζικη έρημο! - FilmBoy Buckley's Chance trailer: Ο Bill Nighy αναζητά τον εγγονό του στην αυστραλέζικη έρημο! - FilmBoy
  • Latest News

    Buckley's Chance trailer: Ο Bill Nighy αναζητά τον εγγονό του στην αυστραλέζικη έρημο!



    Ένα χρόνο μετά το θάνατο του συζύγου της, η Gloria με τον έφηβο γιο της Ridley, αναγκάζονται να αφήσουν την Νέα Υόρκη και να μετακομίσουν στην άγρια δυτική Αυστραλία, εκεί όπου ζει ο αποξενωμένος πεθερός της, Spencer. 
    Οι άγαρμποι τρόποι του δεν βοηθάνε ιδιαίτερα τη σύνδεση παππού και εγγονού, απομακρύνοντας τον δεύτερο όλο και περισσότερο. 
    Μέχρι που ο Ridley έχει ένα ατύχημα σε μία από τις εξορμήσεις του στην έρημο, και είναι στο χέρι του Spencer να τον βρουν πριν είναι αργά.

    Το Buckley's Chance είναι η νέα ταινία του Tim Brown, ενός σκηνοθέτη που μας είχε συστηθεί μέσα από ταινίες τρόμου (Devil in the Dark), με την στροφή σε μια οικογενειακή περιπέτεια να προκαλεί έκπληξη.
    Πρωταγωνιστούν οι Bill Nighy (Emma), Victoria Hill (The Secrets We Keep) και Milan Burch.

    Το Buckley's Chance θα βγει στους αυστραλέζικους κινηματογράφους στα τέλη Ιουνίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Buckley's Chance trailer: Ο Bill Nighy αναζητά τον εγγονό του στην αυστραλέζικη έρημο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top