F Ο δημιουργός των τηλεοπτικών Defenders ετοιμάζει νέα ταινία Transformers - FilmBoy Ο δημιουργός των τηλεοπτικών Defenders ετοιμάζει νέα ταινία Transformers - FilmBoy
  • Latest News

    Ο δημιουργός των τηλεοπτικών Defenders ετοιμάζει νέα ταινία Transformers



    Η Transformers εποχή του Michael Bay μοιάζει να αποτελεί οριστικά παρελθόν, με τις Hasbro και Paramount να λαμβάνουν το μήνυμα και να αποφασίζουν να συνεχίσουν την κινηματογραφική απομύζηση του γνωστού franchise, δίνοντας τα ηνία σε νέους δημιουργούς.

    Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο, είναι κοινό μυστικό πως υπάρχουν τουλάχιστον τρεις νέες ταινίες Transformers στα σκαριά, ένα sequel του Bumblebee, το animated Transformers One και το Transformers: Beast Wars.

    Όπως έγινε γνωστό μέσω του Hollywood Reporter, η Paramount παρήγγειλε το σενάριο μίας (ακόμα) ταινίας Transformers στον Marco Ramirez, γνωστό τηλεοπτικό σεναριογράφο σειρών σαν τα Sons of Anarchy, Da Vinci's Demons και Daredevil και δημιουργό των πρόσφατων Defenders και The Twilight Zone, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Πορτορικανός Angel Manuel Soto του περσινού indie hit Charm City Kings.

    Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το περιεχόμενό της, καθώς η Paramount απέφυγε να επιβεβαιώσει την είδηση.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο δημιουργός των τηλεοπτικών Defenders ετοιμάζει νέα ταινία Transformers Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top