F Army of the Dead trailer: Ζόμπι. Λας Βέγκας. 200 εκατομμύρια δολάρια. Zack Snyder. Dave Bautista! - FilmBoy Army of the Dead trailer: Ζόμπι. Λας Βέγκας. 200 εκατομμύρια δολάρια. Zack Snyder. Dave Bautista! - FilmBoy
  • Latest News

    Army of the Dead trailer: Ζόμπι. Λας Βέγκας. 200 εκατομμύρια δολάρια. Zack Snyder. Dave Bautista!



    Τον Zack Snyder τον γνωρίσαμε πριν περίπου 17 χρόνια με το εξαιρετικό remake του Dawn of the Dead. Από τότε κύλισε πολύ νερό στη καριέρα του, με την πλειοψηφία των ταινιών του να πολώνουν κριτικούς και θεατές, με κάποιους να τις λατρεύουν και κάποιους να τις μισούν.
    Η τριλογία Man of Steel-Dawn of Justice-Justice League ήταν το αποκορύφωμα αυτής της πόλωσης, και αφού ξεμπέρδεψε με αυτά (ναι ξέρω, #SaveSnyderVerse, μη φάτε, η WB έχει γλαρόσουπα), έχοντας περάσει την ανείπωτη τραγωδία του χαμού του παιδιού του, αποφάσισε να πατήσει το restart και να επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε, στα ζόμπι!

    Ο Snyder είχε παρουσιάσει το Army of the Dead το μακρινό 2004, με τις Universal και Warner Bros να του δίνουν το πράσινο φως ως συμπαραγωγοί, όμως τα χρόνια πέρασαν χωρίς καμία εξέλιξη. Μέχρι που το 2019, το Netflix έβαλε το χεράκι του, αγόρασε τα δικαιώματα και η ταινία μπήκε απευθείας σε διαδικασία παραγωγής.

    Η ιστορία, που ουδεμία σχέση έχει με το σύμπαν του Romero, διαδραματίζεται χρονικά μετά από μια επίθεση ζόμπι σε ένα κατεστραμμένο Λας Βέγκας που έχει αποκλειστεί από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Scott Ward, ένας πρώην ήρωας του πολέμου των ζόμπι ο οποίος πλέον ψήνει μπέργκερ στα προάστια της πόλης που αποκαλεί σπίτι του, προσεγγίζεται από τον ιδιοκτήτη καζίνο Bly Tanaka και δέχεται μια μοναδική πρόταση: να πάει στην απαγορευμένη ζώνη με ζόμπι και να φέρει πίσω 200 εκατομμύρια δολάρια τα οποία βρίσκονται μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο κάτω από το Λας Βέγκας Στριπ, καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται μέσα σε 32 ώρες να ρίξει πυρηνικά στην πόλη. Χωρίς να έχει πολλά να χάσει, ο Ward αναλαμβάνει την αποστολή και συγκροτεί μια ετερόκλητη ομάδα ειδικών για τη ληστεία. Με ελάχιστο χρόνο, ένα μοναδικά απροσπέλαστο χρηματοκιβώτιο και μια ορδή από γρηγορότερα και εξυπνότερα πρωτεύοντα ζόμπι, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι θα συμβεί σε αυτήν τη μοναδική ληστεία: όσοι επιζήσουν, θα τα πάρουν όλα.

    Η αρχική ιδέα είναι του Snyder, ο οποίο έγραψε και το σενάριο μαζί με τους Shay Hatten (John Wick: Chapter 3) και Joby Harold (King Arthur: Legend of the Sword).

    Πρωταγωνιστούν οι Dave Bautista (My Spy), Ella Purnell (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children), Omari Hardwick (Spell), Ana de la Reguera (Jessabelle), Theo Rossi (Vault), Matthias Schweighöfer (Kursk), Nora Arnezeder (Safe House), Hiroyuki Sanada (Life), Tig Notaro (Lucy in the Sky) και Garret Dillahunt (Widows).

    Το Army of the Dead θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Μαΐου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Army of the Dead trailer: Ζόμπι. Λας Βέγκας. 200 εκατομμύρια δολάρια. Zack Snyder. Dave Bautista! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top