F Ο Chan-wook Park των Oldboy και The Little Drummer Girl πάει Βιετνάμ για τη σκηνοθεσία μιας νέας κατασκοπικής σειράς! - FilmBoy Ο Chan-wook Park των Oldboy και The Little Drummer Girl πάει Βιετνάμ για τη σκηνοθεσία μιας νέας κατασκοπικής σειράς! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Chan-wook Park των Oldboy και The Little Drummer Girl πάει Βιετνάμ για τη σκηνοθεσία μιας νέας κατασκοπικής σειράς!


    Μπορεί η πρώτη του τηλεοπτική απόπειρα με το The Little Drummer Girl να μην πήγε όπως ακριβώς περιμέναμε και ελπίζαμε, με τη σειρά ουσιαστικά να περνάει και να μην ακουπάει, όμως ο Chan-wook Park δεν το βάζει κάτω, αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία του -και πάλι κατασκοπικού, The Sympathizer.

    Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο -βραβευμένο με Πούλιτζερ- μυθιστόρημα του Βιετναμέζου Viet Thanh Nguyen (που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τον τίτλο Ο Συνοδοιπόρος) και μας πάει στην Σαϊγκόν του 1975. 
    Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου χάους, με έναν Νοτιοβιετναμέζο στρατηγό να περιμένει στη βίλα του τα τελευταία ελικόπτερα που θα οδηγήσουν αυτόν και τους έμπιστους ακολούθους του έξω από τη χώρα. 
    Καταφέρνουν και βρίσκουν καταφύγιο στο Λος Άντζελες, όμως δεν ξέρει πως ανάμεσά τους βρίσκεται ένας κατάσκοπος, ένας νεαρός Γαλλο-βιετναμέζος που αναφέρει όλες τις κινήσεις τους στους Βιετκόνγκ!

    Τη παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η A24 με την Rhombus Media, με την Chan-wook Park να το σκηνοθετεί εξ ολοκλήρου.

    Η ανακοίνωση έγινε μέσω tweet του ίδιου του συγγραφέα, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος με την επιλογή του Park, αποκαλύπτωντας πως το Oldboy αποτέλεσε μια σημαντική πηγή έμπνευσης για τη συγγραφή του The Sympathizer.

    Αυτή τη περίοδο, ο Κορεάτης σκηνοθέτης βρίσκεται στα πάτρια εδάφη γυρίζοντας τη νέα του ταινία, το αστυνομικό δράμα μυστηρίου Decision to Leave που αναμένεται να βγει στις αίθουσες μέχρι το τέλος του έτους.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Chan-wook Park των Oldboy και The Little Drummer Girl πάει Βιετνάμ για τη σκηνοθεσία μιας νέας κατασκοπικής σειράς! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top