F Στα σκαριά η βιογραφική ταινία του "5ου σκαθαριού", Brian Epstein! - FilmBoy Στα σκαριά η βιογραφική ταινία του "5ου σκαθαριού", Brian Epstein! - FilmBoy
  • Latest News

    Στα σκαριά η βιογραφική ταινία του "5ου σκαθαριού", Brian Epstein!


    Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς καριέρας τους, πολλοί άνθρωποι που βρέθηκαν πολύ κοντά του ή/και τους επηρέασαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, χαρακτηρίστηκαν ως το "5ο Σκαθάρι".
    Ένας από τους πρώτους ήταν ο Brian Epstein, ο μάνατζερ που συνέβαλε όσο λίγοι τόσο στα πρώτα βήματα όσο και στην παγκόσμια επιτυχία των Beatles.

    Ο Epstein τους ανακάλυψε στο Liverpool και ήταν εκείνος που τους εξασφάλισε το πρώτο συμβόλαιο, εκείνος που έστησε την δημόσια εικόνα τους, δίνοντάς τους απόλυτη δημιουργική ελευθερία, ενώ ο θάνατός του το 1967 αποτέλεσε το πρώτο βήμα που οδήγησε στη διάλυσή του, όπως είχε παραδεχτεί ο John Lennon.

    O Epstein δεν ήταν όμως μόνο Beatles, αφού είχε και μία ταραχώδη προσωπική ζωή, ομοφυλόφιλος Εβραίος που δεν μπορούσε να αποκαλύψει τις προτιμήσεις του μιας και η ομοφυλοφιλία ήταν ακόμα παράνομη, καθώς επίσης και εθισμένος στο τζόγο και τα ναρκωτικά, με τα τελευταία να τον οδηγούν και στο θάνατο σε ηλικία μόλις 32 ετών.

    Την ταινία που θα τιτλοφορείται Midas Man θα σκηνοθετήσει ο διάσημος βιντεοκλιπας Jonas Åkerlund (Polar, Lords of Chaos) σε σενάριο του Jonathan Wakeham, με τον Jacob Fortune-Lloyd (Medici, The Queen's Gambit) να έχει κερδίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.


    Τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα σε Liverpool, Λονδίνο και ΗΠΑ, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ημερομηνία έναρξής τους.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Στα σκαριά η βιογραφική ταινία του "5ου σκαθαριού", Brian Epstein! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top