F 12 Mighty Orphans trailer: Ο Luke Wilson προπονεί ορφανά παιδιά και αλλάζει την ιστορία του αμερικάνικου φουτμπολ! - FilmBoy 12 Mighty Orphans trailer: Ο Luke Wilson προπονεί ορφανά παιδιά και αλλάζει την ιστορία του αμερικάνικου φουτμπολ! - FilmBoy
  • Latest News

    12 Mighty Orphans trailer: Ο Luke Wilson προπονεί ορφανά παιδιά και αλλάζει την ιστορία του αμερικάνικου φουτμπολ!


    Τέξας 1927. Η Αμερική προσπαθεί να βγει από τη "Μεγάλη Ύφεση" που έχει αφήσει τη χώρα βαθειά πληγωμένη. 
    Ο Rusty Russell είναι ένας ανερχόμενος προπονητής αμερικάνικου φούτμπολ επιλέγει να βάλει στην άκρη τη καριέρα του και να αναλάβει τη προπόνηση μιας ανύπαρκτης ουσιαστικά ομάδας στο μασονικό ορφανοτροφείο Fort Worth. 
    Τα παιδιά που ήταν ένα βήμα πριν την ενηλικίωση ήξεραν πως πολύ δύσκολα να έβρισκαν έξω κάποια δουλειά, έτσι δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να τον ακολουθήσουν. 
    Ο Russell βρέθηκε αντιμέτωπος με πολύ δύσκολες συνθήκες αφού τα παιδιά δεν είχαν ούτε παπούτσια, ούτε καν μπάλα για να παίξουν, ενώ φυσικά δεν είχαν ιδέα από φουτμπολ. 
    Με το πείσμα και το ταλέντο του όμως, κατάφερε να τους οδηγήσει στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ταυτόχρονα εισήγαγε στο άθλημα νέες τακτικές που σήμερα θεωρούνται δεδομένες.

    Η ιστορία του έγινε βιβλίο από την πένα του Jim Dent (Junction Boys) και τώρα ήρθε η ώρα να αναβιώσει και στην οθόνη στο 12 Mighty Orphans.
    Το σενάριο έχουν γράψει οι Kevin Meyer (A Smile Like Yours), Lane Garrison (The Divorce Party) και Ty Roberts (The Iron Orchard), με τον τελευταίο να αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία.

    Πρωταγωνιστούν οι Luke Wilson (Zombieland: Double Tap), Vinessa Shaw (Family Blood), Wayne Knight (Blindspotting), Martin Sheen (Judas and the Black Messiah) και ο Robert Duvall (Widows).

    Το 12 Mighty Orphans θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στα μέσα Ιουνίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 12 Mighty Orphans trailer: Ο Luke Wilson προπονεί ορφανά παιδιά και αλλάζει την ιστορία του αμερικάνικου φουτμπολ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top