F Lords of Chaos trailer: Ο Rory Culkin το παρακάνει με τη black metal στη νέα ταινία του Jonas Åkerlund - FilmBoy Lords of Chaos trailer: Ο Rory Culkin το παρακάνει με τη black metal στη νέα ταινία του Jonas Åkerlund - FilmBoy
  • Latest News

    Lords of Chaos trailer: Ο Rory Culkin το παρακάνει με τη black metal στη νέα ταινία του Jonas Åkerlund


    Ένας από τους διασημότερους σκηνοθέτες music videos, ο Σουηδός Jonas Åkerlund ήταν στα νιάτα του ντράμερ του black metal συγκροτήματος Bathory και στα 50+ του αποφάσισε να επιστρέψει σε εκείνη την εποχή με το Lords of Chaos.

    Πρωταγωνιστής είναι ο Euronymous, ένας έφηβος στο Όσλο του '90 που προσπαθεί να φτιάξει μια black metal μπάντα. 

    Η προσθήκη στο σχήμα του τρελαμένου Varg όμως, που παίρνει την κουλτούρα του black metal λίγο πιο σοβαρά απ' όσο θα έπρεπε, τους βάζει όλους σε μπελάδες.

    Το Lords of Chaos είναι η 4η μεγάλου μήκους ταινία του Åkerlund, μετά τα Spun, Horsemen και Small Apartments, καμία από τις οποίες δεν κατάφερε να ξεχωρίσει για την ποιότητά της, όμως το χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο μοντάζ τους, τους χάρισε μια (ψευτο)καλτ φήμη, και οι πρώτες εντυπώσεις από το Lords of Chaos είναι ανάλογες.

    Πρωταγωνιστούν οι Rory Culkin (Scream 4), Emory Cohen (Hot Summer Nights), Jack Kilmer (The Nice Guys) και Sky Ferreira (The Green Inferno).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lords of Chaos trailer: Ο Rory Culkin το παρακάνει με τη black metal στη νέα ταινία του Jonas Åkerlund Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top