F Family Blood trailer: Η Vinessa Shaw κόβει τα ναρκωτικά αλλά εθίζεται στο αίμα! - FilmBoy Family Blood trailer: Η Vinessa Shaw κόβει τα ναρκωτικά αλλά εθίζεται στο αίμα! - FilmBoy
  • Latest News

    Family Blood trailer: Η Vinessa Shaw κόβει τα ναρκωτικά αλλά εθίζεται στο αίμα!


    Μια ηθοποιός που ξεκίνησε τη καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και έδειχνε ότι θα μπορούσε να φτάσει ψηλά αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ, η Vinessa Shaw (The Hills Have Eyes, 3:10 to Yuma) τα τελευταία χρόνια βρίσκει συχνά πυκνά καταφύγιο σε μικρές παραγωγές στο είδος του θρίλερ, με το Family Blood της Blumhouse να μοιάζει μια αρκετά καλή της επιλογή.

    Η Ellie, μια μητέρα σε περίοδο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, μόλις μετακόμισε σε μια νέα πόλη με τα δύο έφηβα παιδιά της. 
    Παρότι δυσκολεύεται να μείνει μακριά από τις ουσίες, αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει, βρίσκει μια σταθερή δουλειά και πηγαίνει στις συναντήσεις των εθισμένων. 
    Εκεί όμως γνωρίζει τον Christopher, έναν μυστηριώδη άνδρα που θα αντικαταστήσει τον παλιό της εθισμό με έναν νέο, μετατρέποντάς τη σε πλάσμα τη νύχτας.

    Το Family Blood είναι μια ταινία του Sonny Mallhi, έμπειρου παραγωγού στο είδος, που πρόσφατα πέρασε και στην θέση του δημιουργού, πρώτη φορά πριν λίγα χρόνια με το Anguish και τώρα κάνει τη δεύτερή του απόπειρα.
    Συμπρωταγωνιστεί ο James Ransone (Sinister 2).
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Family Blood trailer: Η Vinessa Shaw κόβει τα ναρκωτικά αλλά εθίζεται στο αίμα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top