F The Irregulars trailer: Τα τσιράκια του Σέρλοκ αποκτούν τη δική τους supernatural σειρά στο Netflix! - FilmBoy The Irregulars trailer: Τα τσιράκια του Σέρλοκ αποκτούν τη δική τους supernatural σειρά στο Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    The Irregulars trailer: Τα τσιράκια του Σέρλοκ αποκτούν τη δική τους supernatural σειρά στο Netflix!


    Οι "Άτακτοι" (Irregulars) έκαναν την εμφάνισή τους από το πρώτο κιόλας βιβλίο του Arthur Conan Doyle με ήρωα τον Sherlock Holmes, A Study in Scarlet και δεν ήταν άλλοι από τα "αλητάκια" της περιοχής, τα οποία στρατολογούσε ο Sherlock για να του κάνουν τις χαμαλοδουλειές αλλά και να του φέρνουν σημαντικές πληροφορίες για τις υποθέσεις που ερευνούσε.

    Μπορεί στα βιβλία του Doyle να ξαναναφέρθηκαν μονάχα άλλες δύο φορές, όμως κατάφεραν και άφησαν το στίγμα τους, με τους Irregulars να αποτελούν πια αναπόσπαστο μέρος της ποπ-κουλτούρας γύρω από τον διάσημο ντετέκτιβ, έχοντας πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παρουσίες, κάποιες από τις οποίες τους έφεραν και στο προσκήνιο όπως το The Baker Street Boys (1983) του BBC.

    Οι επιτυχίες των My Mad Fat Diary και Watership Down, έδωσαν την ευκαιρία στον σεναριογράφο Tom Bidwell να πάρει το πράσινο φως από την Drama Republic του Greg Brenman (Peaky Blinders) για να παρουσιάσει τη δική του supernatural εκδοχή των Irregulars, με την ιστορία της ομότιτλης νέας σειράς να βάζει τον Watson να ζητάει τη βοήθειά τους για να βρει τη λύση με τα ολοένα και αυξανόμενα τρομακτικά παραφυσικά φαινόμενα που πλήττουν το Λονδίνο αλλά και την μυστηριώδη εξαφάνιση του Sherlock.

    Πρωταγωνιστούν οι McKell David (Holby City), Thaddea Graham (The Letter for the King), Jojo Macari (Hard Sun), Darci Shaw (The Bay), Harrison Osterfield, Royce Pierreson (Our Girl) και Henry Lloyd-Hughes (The English Game).

    Τη διανομή του The Irregulars εξασφάλισε αποκλειστικά το Netflix με τη σειρά να ανεβαίνει στη πλατφόρμα στις 26 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Irregulars trailer: Τα τσιράκια του Σέρλοκ αποκτούν τη δική τους supernatural σειρά στο Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top