F Ο Benedict Cumberbatch είναι ο ταχυδακτυλουργός που νίκησε τον Ρόμελ, στη νέα ταινία του Colin Trevorrow - FilmBoy Ο Benedict Cumberbatch είναι ο ταχυδακτυλουργός που νίκησε τον Ρόμελ, στη νέα ταινία του Colin Trevorrow - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Benedict Cumberbatch είναι ο ταχυδακτυλουργός που νίκησε τον Ρόμελ, στη νέα ταινία του Colin Trevorrow


    Αν και δεν είμαι σίγουρος αν είναι πραγματικά ένας σκηνοθέτης που αξίζει της προσοχής μας, ο Colin Trevorrow στα τέλη Νοεμβρίου ολοκλήρωσε τα -επεισοδιακά λόγω covid19- γυρίσματα του Jurassic World: Dominion και ενώ βρίσκεται στα τελευταία στάδια του μοντάζ ώστε η ταινία να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της τον Οκτώβριο, ο σκηνοθέτης, που ήδη έχει αρκετά projects στο συρτάρι του, φαίνεται πως πρόσθεσε άλλο ένα.

    Σύμφωνα με το Deadline, ο Trevorrow ανέλαβε τα ηνία του War Magician, μιας "αραχνιασμένης" ταινίας που προσπαθεί να υλοποιηθεί εδώ και σχεδόν δυο δεκαετίες, από το 2003 όταν η παραγωγός Paula Wagner την είχε δώσει στον Peter Weir με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, χωρίς αυτή να προχωρήσει ποτέ.

    Πριν έξι περίπου χρόνια, το project πέρασε στα χέρια της StudioCanal, η οποία παρήγγειλε στον πρωτοεμφανιζόμενο Nicholas Mariani το σενάριο, ενώ έκλεισε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον άκρως ταιριαστό, και τότε στα "ντουζένια" του, Benedict Cumberbatch.

    Έκτοτε, άκρα του τάφου σιωπή, με το War Magician να μοιάζει και πάλι νεκρό, όμως παρά τη καθυστέρηση, η παραγωγή φαίνεται πως προχωράει, με τον Colin Trevorrow να συμφωνεί να αναλάβει τα ηνία, χωρίς να είναι γνωστό αν θα κρατήσει το σενάριο του Mariani ή θα το δώσει στον μόνιμο συνεργάτη του Derek Connolly.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του David Fisher και διηγείται την αληθινή ιστορία του Jasper Maskelyne, ενός Βρετανού "μάγου" που κατατάχθηκε εθελοντικά στο Βασιλικό Σώμα Μηχανικών του Βρετανικού Στρατού και χρησιμοποίησε τις γνώσεις του στο καμουφλάζ δίνοντας σημαντικό πλεονέκτημα στις μάχες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου εναντίον του στρατού του Ρόμελ στη Βόρεια Αφρική.

    Μπορεί αυτή η εξέλιξη να δείχνει σημάδια ζωής, ωστόσο μη βιάζεστε να το βάλετε στην watchlist σας αφού και ο Cumberbatch και ο Trevorrow έχουν πολλά υπογεγραμμένα συμβόλαια στα συρτάρια τους και κανείς δε ξέρει πότε το War Magician θα μπει για γυρίσματα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Benedict Cumberbatch είναι ο ταχυδακτυλουργός που νίκησε τον Ρόμελ, στη νέα ταινία του Colin Trevorrow Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top