F Ο Sylvester Stallone ετοιμάζει prequel σειρά για τα νεανικά χρόνια του Rocky! - FilmBoy Ο Sylvester Stallone ετοιμάζει prequel σειρά για τα νεανικά χρόνια του Rocky! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Sylvester Stallone ετοιμάζει prequel σειρά για τα νεανικά χρόνια του Rocky!


    Μόλις πριν λίγες εβδομάδες, όταν ανακοινώθηκε και επίσημα η ανάληψη της σκηνοθεσίας του Creed III από τον Michael B. Jordan, ο Sylvester Stallone επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να συμμετέχει στη ταινία αφού η ιστορία του Rocky Balboa έχει ολοκληρωθεί. 
    Τον πιστεψατε; Χάσατε!

    Όπως αποκάλυψε ο 74χρονος αισίως Stallone, μόλις ξεκίνησε να γράφει το σενάριο μιας prequel τηλεοπτικής σειράς για τα νεαρά χρόνια του Rocky!

    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, σκοπεύει να την πλασάρει σε streaming πλατφόρμες, με τη σειρά να έχει διάρκεια "μερικών σεζόν" με περίπου 10 επεισόδια η κάθε μία, ώστε να να αποδώσει όπως πρέπει την καρδιά των χαρακτήρων.

    Προφανώς το project βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικά στάδια και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα υλοποιηθεί, όμως δείχνει πως ο Sly δεν θα εγκαταλείψει τόσο εύκολα τον χαρακτήρα που εκτόξευσε τη καριέρα του πριν σχεδόν μισό αιώνα.
    Ενδιαφέρεστε;

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Sylvester Stallone ετοιμάζει prequel σειρά για τα νεανικά χρόνια του Rocky! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top