F Προχωράει η παραγωγή του Creed III με τον Michael B. Jordan να αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία! - FilmBoy Προχωράει η παραγωγή του Creed III με τον Michael B. Jordan να αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία! - FilmBoy
  • Latest News

    Προχωράει η παραγωγή του Creed III με τον Michael B. Jordan να αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία!


    Μπορεί η σειρά ταινιών  Creed να μη πλησιάζει την επιτυχία και την επιδραστικότητα των "προγόνων" του, όμως το γεγονός πως και η δύο ταινίες αποτέλεσαν και εμπορικές και κριτικές επιτυχίες, τουλάχιστον στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, σήμαινε ένα πράγμα...κι άλλα sequels!

    Το Creed III ανακοινώθηκε και επίσημα το περασμένο Φεβρουάριο όταν έγινε γνωστό πως η MGM προσέλαβε τον Zach Baylin για να γράψει το σενάριο της νέας ταινίας, βασισμένος σε ιδέα του Ryan Coogler
    Αν το όνομα σας είναι άγνωστο, είναι απόλυτα φυσιολογικό μιας και ο Baylin μέχρι πρόσφατα είχε μόνο βοηθητικά καθήκοντα σε κάποιες παραγωγές, ενώ το σεναριογραφικό του ντεμπούτο θα γίνει με το προσεχές King Richard με τον Will Smith.

    Έκτοτε, δεν είχαμε παρά φήμες για τη πορεία της παραγωγής, μέχρι που έφτασαν τα νεότερα. 
    Τη σκηνοθεσία του Creed III θα αναλάβει ο Michael B. Jordan, που εδώ θα κάνει το ντεμπούτο του πίσω από τη κάμερα, ενώ ταυτόχρονα εννοείται πως θα επιστρέψει και στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Μαζί του θα έχει και τις Tessa Thompson και Phylicia Rashad αλλά όχι τον Sylvester Stallone, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ολοκλήρωσε την ιστορία του Rocky και έχει δώσει τη σκυτάλη στον Adonis Creed.

    Το Creed III έχει ως ημερομηνία πρεμιέρας την 23η Νοεμβρίου 2022, κάτι που σημαίνει πως αν όχι μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους, στη χειρότερη στις αρχές του επόμενου, θα πρέπει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Προχωράει η παραγωγή του Creed III με τον Michael B. Jordan να αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top