F SAS: Red Notice trailer: Η Ruby Rose απειλεί να τινάξει στον αέρα τη σήραγγα της Μάγχης. - FilmBoy SAS: Red Notice trailer: Η Ruby Rose απειλεί να τινάξει στον αέρα τη σήραγγα της Μάγχης. - FilmBoy
  • Latest News

    SAS: Red Notice trailer: Η Ruby Rose απειλεί να τινάξει στον αέρα τη σήραγγα της Μάγχης.


    Οι παραδοσιακές ταινίες δράσης που κυριαρχούσαν τη δεκαετία του '90 αποτελούν πια είδος υπό εξαφάνιση, με τα μεγάλα στούντιο να τις έχουν αντικαταστήσει με τις πιο πιασάρικες αλλά και πιο κατάλληλες για ανηλίκους ταινίες με υπερ-ήρωες. 
    Τέτοιες ταινίες βλέπουμε πια -με ελάχιστες εξαιρέσεις- μονάχα από μικρομεσαίες εταιρίες παραγωγής, με μικρομεσαίου στάτους και ταλέντου ηθοποιούς, μικρομεσαίο budget που δυστυχώς έχουν και το ανάλογο ποιοτικό αποτέλεσμα. 
    Ελπίζω να βγω ψεύτης αλλά το SAS: Red Notice της Vertical Entertainment μοιάζει ακόμα μία από δαύτες...

    Black Swans ονομάζονται τα μέλη μιας μισθοφορικής παραστρατιωτικής ομάδας σκληροτράχηλων εγκληματιών που αναλαμβάνει, με την κατάλληλη αμοιβή, να φέρει εις πέρας επικίνδυνες και φυσικά άκρως παράνομες αποστολές σε όλο τον πλανήτη. 
    Μετά από μια σφαγή στη Γεωργία, μπαίνουν στο στόχαστρο των αρχών, οδηγώντας τους στη προδοσία και στο θάνατο. 
    Η πιο ταλαντούχα στρατιώτης τους θεωρείται νεκρή όμως έχει καταφέρει να επιβιώσει και ζητάει εκδίκηση, καταλαμβάνοντας το γνωστό Eurostar, το τραίνο που διασχίζει τη σήραγγα της Μάγχης και απειλεί να το τινάξει στον αέρα με όλους όσους βρίσκονται μέσα. 
    Για κακή της τύχη όμως, ένας από τους επιβάτες του είναι και ο Tom Buckingham, ένα πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων, που δεν θα την αφήσει να δράσει ανενόχλητη...

    Το σενάριο έχει γράψει ο Laurence Malkin (Five Fingers) βασισμένος στο ομότιτλο βιβλίο του Andy McNab (Bravo Two Zero), με τον τηλεοπτικό Magnus Martens (The Walking Dead: World Beyond) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Πρωταγωνιστούν οι Sam Heughan (Bloodshot), Ruby Rose (The Doorman), Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp), Tom Hopper (Terminator: Dark Fate), Owain Yeoman (Brahms: The Boy II), Andy Serkis (Black Panther), Tom Wilkinson (Denial) και Ray Panthaki (Official Secrets).

    Όπως φαντάζομαι όλοι περιμέναμε το SAS: Red Notice δεν θα έχει κινηματογραφική διανομή, με τη ταινία να κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου στις διάφορες πλατφόρμες. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SAS: Red Notice trailer: Η Ruby Rose απειλεί να τινάξει στον αέρα τη σήραγγα της Μάγχης. Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top