F Ο οσκαρικός σεναριογράφος του The Imitation Game ετοιμάζει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με γκανγκστερικό δράμα! - FilmBoy Ο οσκαρικός σεναριογράφος του The Imitation Game ετοιμάζει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με γκανγκστερικό δράμα! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο οσκαρικός σεναριογράφος του The Imitation Game ετοιμάζει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με γκανγκστερικό δράμα!


    Σε ηλικία μόλις 29 ετών είδε το πρώτο του λογοτεχνικό πόνημα να ανεβαίνει στη κορυφή των best-sellers. 
    Λίγα χρόνια αργότερα, διασκευάζει για τον κινηματογράφο το βιβλίο του Andrew Hodges, Alan Turing: The Enigma με τη ταινία The Imitation Game να κερδίζει Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου, ενώ και το δεύτερο βιβλίο του, The Last Days of Night ήδη ετοιμάζεται να κάνει το άλμα στη μεγάλη οθόνη. 
    Πολύ σύντομα, ο Graham Moore θα προσθέσει ακόμα μία ιδιότητα στο βιογραφικό του αφού συμφώνησε, εκτός από το σενάριο να αναλάβει και τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας της FilmNation, The Outfit.

    Αυτή τη φορά το σενάριο είναι πρωτότυπο και μας συστήνει τον Leonard, έναν Άγγλο ράφτη που φτιάχνει τα καλύτερα κουστούμια του Λονδίνου στη φημισμένη Savile Row. 
    Μια προσωπική τραγωδία όμως τον στέλνει στο Σικάγο, όπου ξεκινάει από το μηδέν, με ένα μικρό ραφτάδικο σε μια κακόφημη συνοικία της πόλης, ράβοντας τα κουστούμια των μόνων ανθρώπων της περιοχής που τα φοράνε, μιας οικογένειας αδίστακτων γκάνγκστερ!

    Η ταινία είναι σε κατάσταση προχωρημένης προπαραγωγής, με τα γυρίσματα να είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα. 
    Όσο για το cast, το πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Mark Rylance (Waiting for the Barbarians), ενώ δίπλα του θα δούμε τους Dylan O'Brien (Love and Monsters), Zoey Deutch (Zombieland: Double Tap) και Johnny Flynn (Stardust).

    Η Focus Features έχει ήδη αναλάβει τη διανομή με το The Outfit να μην αποκλείεται να προλάβει την επόμενη Οσκαρικη περίοδο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο οσκαρικός σεναριογράφος του The Imitation Game ετοιμάζει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με γκανγκστερικό δράμα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top