F Swoon trailer: Η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας επανεφευρίσκεται στο σουηδικό ρομαντικό δράμα - FilmBoy Swoon trailer: Η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας επανεφευρίσκεται στο σουηδικό ρομαντικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Swoon trailer: Η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας επανεφευρίσκεται στο σουηδικό ρομαντικό δράμα


    Σουηδία 1940.
    Δύο γειτονικά λούνα παρκ στην Στοκχόλμη βρίσκονται σε πόλεμο μεταξύ τους: το ένα προσφέρει μπουρζουά διασκέδαση, το άλλο έχει φτηνή μπίρα και λαϊκές ατραξιόν, και κανένα από τα δυο δεν αντέχει την ύπαρξη του άλλου. 
    Οι δυο οικογένειες που τα διαχειρίζονται είναι έτοιμες να καταστρέψουν η μία την άλλη, όταν οι δυο νεαροί κληρονόμοι τους, ο Τζον και η Νίνι, ερωτεύονται. 
    Όταν η σύγκρουση των δυο λούνα παρκ εκτροχιάζεται, ο έρωτας τους κινδυνεύει.

    Το σκηνοθετικό δίδυμο από τη Σουηδία, Måns Mårlind & Björn Stein που πριν λίγα χρόνια έκανε ένα πέρασμα και από το Hollywood με τα Underworld: Awakening και Shelter, αλλά είναι κυρίως διάσημοι ως δημιουργοί της υπερεπιτυχημένης σειράς Bron/Broen, επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη με ένα ρομαντικό δράμα που προσπαθεί να επανεφεύρει την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας με γενναιόδωρες δόσεις μαγικού ρεαλισμού.

    Πρωταγωνιστούν οι Frida Gustavsson, Albin GrenholmRobert Gustafsson, Helena Af Sandeberg και Edvin Endre.

    Η ταινία έχει γίνει διαθέσιμη στη πλατφόρμα Videorama On Demand της Weird Wave από τις 17 Μαρτίου.
    Δείτε το trailer...

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Swoon trailer: Η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας επανεφευρίσκεται στο σουηδικό ρομαντικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top