F Η Paramount βγάζει απ΄τη ναφθαλίνη παλιές της επιτυχιες και τις αναβιώνει ως τηλεοπτικές σειρές! - FilmBoy Η Paramount βγάζει απ΄τη ναφθαλίνη παλιές της επιτυχιες και τις αναβιώνει ως τηλεοπτικές σειρές! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Paramount βγάζει απ΄τη ναφθαλίνη παλιές της επιτυχιες και τις αναβιώνει ως τηλεοπτικές σειρές!



    Πριν λίγες μόλις ημέρες έκανε πρεμιέρα η νέα streaming πλατφόρμα Paramount+, μια υπηρεσία που ουσιαστικά αποτελεί την μετεξέλιξη και επέκταση του CBS All Access.

    Μπορεί η ταινιοθήκη του να είναι ήδη αρκετά πλούσια, όμως όπως συμβαίνει σε κάθε αντίστοιχη νέα προσπάθεια, απαραίτητο είναι το αποκλειστικό original content που θα αποτελέσει δέλεαρ για νέους συνδρομητές.

    Στην Paramount’s Investor Day λοιπόν που έλαβε χώρα τη περασμένη Τετάρτη, τα Paramount Television Studios ανακοίνωσαν μια σειρά νέων τηλεοπτικών σειρών που... δεν τις λες και ακριβώς πρωτότυπες.
    Με μια φράση, όλες τους θα είναι reboots κλασσικών επιτυχιών της εταιρίας και συγκεκριμένα των Love Story, Fatal Attraction, The Parallax View, The Italian Job και Flashdance!

    Όλες βρίσκονται ακόμα σε πολύ αρχικά στάδια προπαραγωγής, με τους Josh Schwartz & Stephanie Savage (The OC) να έχουν αναλάβει τα ηνία του Love Story, τους Alexandra Cunningham & Kevin Hynes (Dirty John) του Fatal Attraction, την Paula Wagner (Mission Impossible) του The Parallax View, τον Matt Wheeler (Hawaii Five-0) του The Italian Job, και την Angela Robinson (The L Word) του Flashdance.

    Σίγουρα οι τίτλοι πρόκειται να δημιουργήσουν αρκετό θόρυβο, ιδιαίτερα στους μεγαλύτερης ηλικίας τηλεθεατές, αλλά προφανώς δεν είναι τίποτα περισσότερο από ξεζούμισμα ανενεργών ips και αναμενόμενα έχει προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις για τους στόχους του Paramount+.
    Άντε να δούμε τι θα δούμε...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Paramount βγάζει απ΄τη ναφθαλίνη παλιές της επιτυχιες και τις αναβιώνει ως τηλεοπτικές σειρές! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top