F Here Are the Young Men trailer: Οι νεανικές τρέλες ξεφεύγουν από τα όρια, στο ιρλανδικό δράμα με την Anya Taylor-Joy - FilmBoy Here Are the Young Men trailer: Οι νεανικές τρέλες ξεφεύγουν από τα όρια, στο ιρλανδικό δράμα με την Anya Taylor-Joy - FilmBoy
  • Latest News

    Here Are the Young Men trailer: Οι νεανικές τρέλες ξεφεύγουν από τα όρια, στο ιρλανδικό δράμα με την Anya Taylor-Joy



    Τη περίοδο από το τέλος των γυρισμάτων μέχρι και την πρεμιέρα -3 χρόνια αργότερα- του The New Mutants, η καριέρα της Anya Taylor-Joy ήταν σε μια περίεργη limbo κατάσταση, που της έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχει σε μικρότερες παραγωγές σαν το Here Are the Young Men.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Rob Doyle και μας βάζει στα άδυτα μιας παρέας που μόλις τέλειωσε το λύκειο και γνωρίζουν ότι το προσεχές καλοκαίρι είναι το πιο πραγματικά ελεύθερο της ζωής τους, αφού δεν είναι πια παιδιά για να ελέγχονται από γονείς αλλά ούτε και ενήλικες. 
    Έτσι αποφασίζουν να κάνουν ότι τρέλα τους κατέβει στο κεφάλι, να διασκεδάσουν, να πιουν και να τα σπάσουν, όμως δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τις συνέπειες των πράξεών τους...

    Τα ηνία της ταινίας κρατάει ο σχετικά αναγνωρίσιμος ηθοποιός Eoin Macken (Resident Evil: The Final Chapter), με τη ταινία να είναι τυπικά η 4η του, όμως η πρώτη τέτοιου βεληνεκούς.

    Πρωταγωνιστούν οι Finn Cole (Peaky Blinders), Dean-Charles Chapman (1917), Ferdia Walsh-Peelo (Sing Street), Anya Taylor-Joy, Travis Fimmel (Warcraft), Susan Lynch (Downton Abbey), Ralph Ineson (The Hurricane Heist), Conleth Hill (Official Secrets) και Lola Petticrew.

    Το Here Are the Young Men έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το περασμένο καλοκαίρι στο φεστιβάλ Galway και στα τέλη Απριλίου θα βρεθεί στις digital πλατφόρμες.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Here Are the Young Men trailer: Οι νεανικές τρέλες ξεφεύγουν από τα όρια, στο ιρλανδικό δράμα με την Anya Taylor-Joy Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top