F The Path trailer: Νέα σειρά με την Αίρεση που ...δεν είναι η Σαϊεντολογία - FilmBoy The Path trailer: Νέα σειρά με την Αίρεση που ...δεν είναι η Σαϊεντολογία - FilmBoy
  • Latest News

    The Path trailer: Νέα σειρά με την Αίρεση που ...δεν είναι η Σαϊεντολογία


    Οι Αιρέσεις φαίνεται να είναι το νέο trend στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. 
    Θυμηθείτε την επιτυχία που συνεχίζει να έχει το The Leftovers, όπου παράξενες ομάδες ατόμων ψάχνουν απεγνωσμένα να πιστέψουν σε κάτι.

    Το The Path είναι μια νέα πρωτότυπη σειρά από την streaming υπηρεσία Hulu, ακολουθεί μια οικογένεια που βρίσκεται στο κέντρο ενός αμφιλεγόμενου κινήματος βασισμένου στη Πίστη, και παλεύει με προβλήματα όπως οι σχέσεις, ο γάμος και η εξουσία. 

    Στο trailer του The Path, ο σταρ του Breaking Bad,  Aaron Paul φαίνεται να αρχίζει να αμφισβητεί τις πεποιθήσεις στην αίρεσή του, και να πιστεύει ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένειά του, ειδικά όταν η σύζυγός του (Michelle Monaghan), είναι μια αφοσιωμένη οπαδός του ηγέτη (Hugh Dancy) και των διδασκαλιών του.

    Μερικοί θα πιστέψουν ότι αυτή η σειρά αφορά τη Σαϊεντολογία, αλλά η δημιουργός της σειράς Jessica Goldberg τονίζει ότι εφηύρε μια νέα πίστη/αίρεση, ακριβώς για να μην συνδυάσει τη σειρά με κάποια υπαρκτή.

    Το The Path κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Path trailer: Νέα σειρά με την Αίρεση που ...δεν είναι η Σαϊεντολογία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top