F The Magicians trailer: Οι νεαροί μάγοι επιστρέφουν για μια 2η σεζόν - FilmBoy The Magicians trailer: Οι νεαροί μάγοι επιστρέφουν για μια 2η σεζόν - FilmBoy
  • Latest News

    The Magicians trailer: Οι νεαροί μάγοι επιστρέφουν για μια 2η σεζόν


    Το Syfy κάνει τη δική του προσπάθεια τα τελευταία χρόνια σε ότι αφορά τις τηλεοπτικές σειρές και τα original προγράμματά του.
    Πέρα από τη σχετικά επιτυχημένη επιστροφή του Battlestar Galactica, μια άλλη σειρά που έδωσε ικανοποιητικά νούμερα ήταν το The Magicians, η πρώτη σεζόν της οποίας τελείωσε τον Απρίλιο.

    Σε αυτόν τον 1ο κύκλο, το Magicians εξελισσόταν σε ένα σύμπαν πολύ κοντινό στη δική μας πραγματικότητα (αν εξαιρέσεις βέβαια τη μαγεία), αλλά η δεύτερη σεζόν θα επικεντρωθεί στη Fillory, μια μαγική γη την οποία είδαν λίγο στο τέλος της πρώτης.

    Η σειρά θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, ακολουθώντας τους περισσότερους από τους νεαρούς πρωταγωνιστές καθώς εκείνοι διερευνούν αυτό τον άγνωστο κόσμο στον οποίο μπλέχτηκαν.

    Το Syfy κυκλοφόρησε ένα trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς και, όπως λέει το promo ‘This is no fantasy’.

    Στο The Magicians πρωταγωνιστούν η Jade Tailor, ο Jason Ralph, η Stella Maeve, η Olivia Taylor Dudley και άλλοι νεαροί ηθοποιοί.
    Η 2η σεζόν ξεκινάει στο SyFy στις 25 Ιανουαρίου 2017.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Magicians trailer: Οι νεαροί μάγοι επιστρέφουν για μια 2η σεζόν Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top