F Phobias trailer: Ο φόβος γίνεται όπλο στη νέα horror ανθολογία! - FilmBoy Phobias trailer: Ο φόβος γίνεται όπλο στη νέα horror ανθολογία! - FilmBoy
  • Latest News

    Phobias trailer: Ο φόβος γίνεται όπλο στη νέα horror ανθολογία!


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Vertical Entertainment το trailer της νέας ανθολογίας τρόμου με το απόλυτα κατατοπιστικό τίτλο Phobias!

    Σύμφωνα με το στόρι, πέντε άνθρωποι με ακραίες φοβίες σε σημείο που γίνονται επικίνδυνοι, εισάγονται σε μια κυβερνητική εγκατάσταση, στην οποία ένας τρελός γιατρός προσπαθεί να εκμαιεύσει την φοβία τους ώστε να την μετατρέψει σε όπλο!
    Οι εφηβοφοβία, ατελοφοβία, ρομποφοβία, οδηγοφοβία και οπλοφοβία, από τις οποίες πάσχουν οι πρωταγωνιστές σίγουρα δεν είναι οι πιο συνηθισμένες φοβίες, κι αυτό είναι ίσως και το δέλεαρ της ταινίας.

    Παρότι υπάρχει μια κεντρική πλοκή, το Phobias είναι μια ανθολογιακή ταινία πέντε ιστοριών σκηνοθετημένη από πέντε σκηνοθέτες, τον Chris von Hoffmann (Monster Party), την Jess Varley (Camping Safe), τον Joe Sill (Stray), την Maritte Lee Go (Black as Night) και την ηθοποιό Camilla Belle (When a Stranger Calls) που εδώ κάνει τη πρώτη της απόπειρα πίσω από τη κάμερα.

    Πρωταγωνιστούν οι Leonardo Nam (Tokyo Drift), Hana Mae Lee (The Babysitter), Alexis Knapp (Urge), Charlotte McKinney (Fantasy Island), Lauren Miller Rogen (50/50) και ο Ross Partridge (The High Note).

    Το Phobias θα ανέβει στις vod πλατφόρμες στις 19 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Phobias trailer: Ο φόβος γίνεται όπλο στη νέα horror ανθολογία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top