F The Devil Below trailer: Ο τρόμος κρύβεται στα έγκατα της γης, στο νέο creature-horror με τον Will Patton - FilmBoy The Devil Below trailer: Ο τρόμος κρύβεται στα έγκατα της γης, στο νέο creature-horror με τον Will Patton - FilmBoy
  • Latest News

    The Devil Below trailer: Ο τρόμος κρύβεται στα έγκατα της γης, στο νέο creature-horror με τον Will Patton


    Μπορεί η πρώτη του απόπειρα με το Chernobyl Diaries να μην είχε να επιθυμητά αποτελέσματα, όμως ο έμπειρος visual effects specialist Bradley Parker δεν το βάζει κάτω και 9 χρόνια μετά επιστρέφει με μια νέα ταινία τρόμου, το The Devil Below.

    Πριν σαράντα χρόνια, ένα ορυχείο στα Απαλάχια Όρη εγκαταλείφθηκε κυριολεκτικά εν μία νυκτί μετά από μια μεγάλη φωτιά. 
    Η αλήθεια όμως δεν είναι ακριβώς αυτή, και μια ομάδα τεσσάρων ερασιτεχνών τυχοδιωκτών φτάνουν στο σβησμένο από το χάρτη Shookum Hills για να ανακαλύψουν την αλήθεια, όμως δεν είναι προετοιμασμένοι για τον τρόμο που τους περιμένει στα έγκατα της γης.

    Πρωταγωνιστούν οι Adan Canto (X-Men: Days of Future Past), Alicia Sanz (Billionaire Boys Club), Chinaza Uche (Nigerian Prince), Jonathan Sadowski (Friday the 13th), Nathan Phillips (Snakes on a Plane), Kevin Wayne (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) και ο Will Patton (Halloween).

    Το The Devil Below θα ανέβει στις vod πλατφόρμες στις 5 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Devil Below trailer: Ο τρόμος κρύβεται στα έγκατα της γης, στο νέο creature-horror με τον Will Patton Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top