F Stray trailer: Μια νέα περιπέτεια φαντασίας έρχεται από το πουθενά και εντυπωσιάζει! - FilmBoy Stray trailer: Μια νέα περιπέτεια φαντασίας έρχεται από το πουθενά και εντυπωσιάζει! - FilmBoy
  • Latest News

    Stray trailer: Μια νέα περιπέτεια φαντασίας έρχεται από το πουθενά και εντυπωσιάζει!


    Η μικρή Screen Media Films έδωσε στη δημοσιότητα το trailer μιας ταινίας που κανείς δεν είχε ξανακούσει αλλά έρχεται και μοιάζει ικανή να εντυπωσιάσει.

    Η ταινία ξεκινάει με μια μυστηριώδη υπόθεση δολοφονίας μιας Γιαπωνέζας, το πτώμα της οποίας ανακαλύπτεται σε πρωτόγνωρη κατάσταση. 

    Η ντετέκτιβ που αναλαμβάνει την υπόθεση, αναπτύσσει φιλία με την ορφανή κόρη του θύματος, η οποία ανακαλύπτει πως έχει υπερφυσικές δυνάμεις, οι οποίες απειλούν την οικογένειά της.

    Η ταινία είναι του έμπειρου σε διαφημιστικά κλιπ αλλά πρωτοεμφανιζόμενου κινηματογραφικά Joe Sill, και πρωταγωνιστούν οι Christine Woods (Paddleton), Karen Fukuhara (Suicide Squad) και Takayo Fischer (Pirates of the Caribbean: At World's End).

    Παρά τη μικρή παραγωγή, το Stray μοιάζει να εμπλουτίζει την ενδιαφέρουσα ιστορία με ιδιαιτέρως καλοφτιαγμένα εφέ και καλές ερμηνείες.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Stray trailer: Μια νέα περιπέτεια φαντασίας έρχεται από το πουθενά και εντυπωσιάζει! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top