F Ο αντισυμβατικός Παναγιώτης Γλυνός στο FilmBoy! - FilmBoy Ο αντισυμβατικός Παναγιώτης Γλυνός στο FilmBoy! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο αντισυμβατικός Παναγιώτης Γλυνός στο FilmBoy!


    Χαιρετώ την ομάδα του FilmBoy.

    Είμαι ο Παναγιώτης Γλυνός, γεννήθηκα το 1995, έχω σπουδάσει σκηνοθεσία στο New York College και είμαι εθισμένος στο δημιουργικό ρίσκο. 

    Από πολύ ευαίσθητη και νεαρή ηλικία είχα αγαπήσει το μακάβριο σινεμά, ταινίες με φονιάδες και θανατηφόρα τέρατα πάντα με ενθουσίαζαν.
    Με ιντριγκάρουν οι δημιουργοί που ξεπερνούν τα όρια τους, ώστε να δημιουργήσουν το καλλιτεχνικό έργο που επιθυμούν. Αυτοί οι δημιουργοί με ενέπνευσαν και εμένα, ώστε να γράψω και να σκηνοθετήσω τα δικά μου τολμηρά έργα.
    Έχω γράψει δύο βιβλία, «Ο Μεσσίας του Θανάτου (2015)» και «Εγώ, ο Εωσφόρος (2016)», ενώ το 2018 γύρισα την πρώτη μου επαγγελματική ταινία μικρού μήκους με τίτλο, «Το Όπλο», μπορείτε να την βρείτε και στο YouTube.
    Πέρα από τις δίκες μου καλλιτεχνικές περιπέτειες, έχω συμμετάσχει ως βοηθητικός ηθοποιός στις τηλεοπτικές σειρές, «Η Ζωή Εν Τάφω (2019)», «Έτερος Εγώ- Χαμένες Ψυχές (2019)» και «Το Κόκκινο Ποτάμι (2019)».

    Από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και τον Γενάρη του 2021, ήμουν αρθρογράφος στο Max Mag, όπου έγραφα αφιερώματα για το cult σινεμά. 
    Στο FilmBoy, θα συνεχίσω το έργο μου, με ακόμα πιο αντισυμβατικά άρθρα και αφιερώματα σε παρεξηγημένους και ξεχασμένους δημιουργούς, ενάντια στο mainstream κατεστημένο που θέλει να ξεγράψουμε από την μνήμη μας αυτά τα έργα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο αντισυμβατικός Παναγιώτης Γλυνός στο FilmBoy! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top