F Us trailer: Νέο ...δακρυσμένο θρίλερ για το δημιουργό του Get Out! - FilmBoy Us trailer: Νέο ...δακρυσμένο θρίλερ για το δημιουργό του Get Out! - FilmBoy
  • Latest News

    Us trailer: Νέο ...δακρυσμένο θρίλερ για το δημιουργό του Get Out!


    Παρότι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, οι περισσότεροι γνώριζαν τον Jordan Peele από το επιτυχημένο κωμικό ντουέτο του με τον Keegan-Michael Key, στα μέρη μας τον γνωρίσαμε από το υποψήφιο για Όσκαρ Get Out που μας παρουσίασε πριν περίπου δύο χρόνια, μια ταινία που προσωπικά βρήκα αφόρητα μέτρια και ποτέ δε κατάλαβα το λόγο που ξεχώρισε, πόσο μάλλον που έφτασε και μέχρι τα μεγάλα βραβεία.

    Παρά τις όποιες προσωπικές μας απόψεις, η ταινία ήταν αντικειμενικά εξαιρετικά επιτυχημένη, και ο Jordan Peele δεν έχασε χρόνο και μας παρουσιάζει το νέο του πόνημα με τίτλο Us.

    Η νέα ταινία κινείται και πάλι στα λημέρια του ψυχολογικού θρίλερ με μπόλικες δόσεις μαύρου χιούμορ και αρρωστημένου τρόμου. 

    Εκ πρώτης ανάγνωσης, η βασική πλοκή της είναι απόλυτα κλισέ, με μια οικογένεια να πηγαίνει σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι για διακοπές, και άγνωστοι να εισβάλουν σε αυτό τρομοκρατώντας τους. 
    Όπως όμως αποκαλύπτει το trailer, υπάρχει αρκετό μυστήριο πίσω από αυτή, με τους εισβολείς να μοιάζουν και να φέρονται όπως ακριβώς εκείνοι!

    Πρέπει να ομολογήσω ότι από τη πρώτη ματιά, το US φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, τουλάχιστον πολύ περισσότερο
     από το Get Out και θα περιμένουμε τον Μάρτιο για να δούμε αν αυτή τη φορά θα καταφέρει να κερδίσει και τους "άπιστους" σαν εμένα και πολλούς ακόμα.

    Πρωταγωνιστούν οι Winston Duke και Lupita Nyong’o του Black Panther, με τους Elisabeth Moss (The Square) και Tim Heidecker (Ant-Man and the Wasp) να παίζουν κάποιο περίεργο ρόλο στην όλη ιστορία.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Us trailer: Νέο ...δακρυσμένο θρίλερ για το δημιουργό του Get Out! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top