F Ο Baltasar Kormákur μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το ρομαντικό best-seller Touching - FilmBoy Ο Baltasar Kormákur μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το ρομαντικό best-seller Touching - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Baltasar Kormákur μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το ρομαντικό best-seller Touching


    Έχοντας ήδη στα συρτάρια του τουλάχιστον δύο ταινίες, αλλά και ενώ ταυτόχρονα εργάζεται στη τρίτη σεζόν του Trapped αλλά και στη νέα του σειρά Katla, ο Ισλανδός Baltasar Kormákur (Adrift, Everest) σίγουρα δεν περνάει την καραντίνα σε αεργία. 
    Σε αυτά όμως φαίνεται πως μόλις προστέθηκε ακόμα ένα project...

    Επιχειρηματίας αλλά και συγγραφέας, ο Ólafur Jóhann Ólafsson το 2020 εξέδωσε το νέο του βιβλίο με τίτλο Snerting (=Touching), με την ιστορία του να ακολουθεί τον Kristofer, έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου στο Reykjavík που μετά από δεκαετίες αναγκάζεται να κλείσει το μαγαζί του λόγω καραντίνας. 
    Την ίδια μέρα όμως λαμβάνει ένα αναπάντεχο αίτημα φιλίας στο Facebook που τον οδηγεί σε ένα ταξίδι σε όλον τον πλανήτη ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ξεθάψει αναμνήσεις παλιών ερώτων αλλά και λαθών.

    Το Snerting, παρότι βγήκε στα ράφια μόλις στα τέλη Νοεμβρίου, ανακηρύχτηκε ως το πιο εμπορικά επιτυχημένο βιβλίο της χρονιάς στη χώρα του, και έχει ήδη μεταφραστεί σε 20 γλώσσες. 
    Ένας από τους φανατικούς οπαδούς του ήταν και ο Kormákur, ο οποίος ομολόγησε πως το διάβασε μέσα σε μία νύχτα και αμέσως έβαλε μπρος τη κινηματογραφική του διασκευή.

    Το σενάριο γράφει αυτή τη περίοδο ο ίδιος ο Olafsson, με τον Kormakur να αναλαμβάνει παραγωγή και σκηνοθεσία. 
    Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2022.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Baltasar Kormákur μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το ρομαντικό best-seller Touching Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top