F Tribes of Europa trailer: Τρεις έφηβοι θα καθορίσουν το μέλλον της post-apoc Ευρώπης, στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy Tribes of Europa trailer: Τρεις έφηβοι θα καθορίσουν το μέλλον της post-apoc Ευρώπης, στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Tribes of Europa trailer: Τρεις έφηβοι θα καθορίσουν το μέλλον της post-apoc Ευρώπης, στη νέα σειρά του Netflix


    Αντικειμενικά επιτυχημένες σειρές σαν το Deutschland 83, το Dark, το Unorthodox και άλλες έφεραν το τέλος της εποχής που βλέπαμε γερμανική παραγωγή και σφυρίζαμε αδιάφορα. 
    Με πιο ανοιχτό μυαλό και αυτιά πια, όχι απλά δεν τις αγνοούμε αλλά τις περιμένουμε και με ανυπομονησία, με απόδειξη το γεγονός πως το Tribes of Europa ψηφίστηκε ως μία από τις πιο πολυαναμενόμενες νέες σειρές του Netflix
    Πάμε να δούμε περί τίνος πρόκειται...

    Βρισκόμαστε στα 2074. 
    Μια ανεξήγητη παγκόσμια καταστροφή πυροδότησε έναν πόλεμο ανάμεσα στις Φυλές που γεννήθηκαν από τα συντρίμμια της Ευρώπης. 
    Τρία αδέλφια από την ειρηνική φυλή Origine -ο Kiano, η Liv και ο Eljia- χωρίζονται και αναγκάζονται να ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι σε έναν καταιγιστικό αγώνα για το μέλλον αυτής της νέας Ευρώπης.

    Παρότι δεν είχα αντέξει να δω παραπάνω από 1-2 επεισόδια, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς πως το Tribes of Europa μοιάζει σε παρεξηγήσιμο σημείο με το Revolution του NBC, κάτι που τουλάχιστον προσωπικά δεν με προϊδεάζει θετικά.

    Δημιουργός της σειράς είναι κάποιος Philip Koch, με το cast να απαρτίζεται κυρίως από άγνωστα φιντάνια πλαισιωμένα από πιο έμπειρους ηθοποιούς σαν τους Oliver Masucci (Dark), James Faulkner (Game of Thrones) και Klaus Tange (En kongelig affære).

    Το Tribes of Europa θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tribes of Europa trailer: Τρεις έφηβοι θα καθορίσουν το μέλλον της post-apoc Ευρώπης, στη νέα σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top