F The Pact trailer: Η ανίερη σχέση της της Karen Blixen με νεαρό ποιητή, στο ψυχολογικό δράμα του Bille August - FilmBoy The Pact trailer: Η ανίερη σχέση της της Karen Blixen με νεαρό ποιητή, στο ψυχολογικό δράμα του Bille August - FilmBoy
  • Latest News

    The Pact trailer: Η ανίερη σχέση της της Karen Blixen με νεαρό ποιητή, στο ψυχολογικό δράμα του Bille August


    Μπορεί να είναι διάσημος κυρίως για τις Hollywoodιανές του επιτυχίες The House of the Spirits και Les Misérables της δεκαετίας του '90, όμως ο Δανός Bille August παρέμεινε ενεργός και μάλιστα με αρκετά αξιόλογες ταινίες σαν το Goodbye Bafana και το Silent Heart, έστω κι αν δεν βρίσκεται πια στο προσκήνιο της δημοσιότητας.

    Η νέα του ταινία έχει τίτλο The Pact και μας διηγείται τη τελευταία περίοδο της ζωής της συγγραφέως Karen Blixen, διάσημη κυρίως μέσα από το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα Out of Africa που κατόπιν διασκευάστηκε στην ομότιτλη οσκαρική ταινία.

    Η ταινία μας πάει στα τέλη της δκεαετίας του '40, όταν η Blixen έχει επιστρέψει από την Κένυα και αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με τον νεαρό ποιητή Thorkild Bjørnvig. 
    Πιο συγκεκριμένα η Blixen, στα 60 της πια και με την σύφιλη να της έχει κλονίσει σε μεγάλο βαθμό την υγεία, υπόσχεται επιτυχία και δημοφιλία στον νεαρό ποιητή με αντάλλαγμα να την υπακούει ασυζητητί, ακόμα κι αυτό έχει ως συνέπεια να χάσει τα πάντα στη ζωή του.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Christian Torpe (Silent Heart) βασισμένος στα απομνημονεύματα του Bjørnvig, με τους Birthe Neumann (The Celebration) και Simon Bennebjerg να πρωταγωνιστούν.

    Το The Pact ελπίζει να βγει στις αίθουσες την άνοιξη. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Pact trailer: Η ανίερη σχέση της της Karen Blixen με νεαρό ποιητή, στο ψυχολογικό δράμα του Bille August Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top