F Boogie trailer: Ο Eddie Huang του Fresh off the Boat κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με ένα νεανικό δράμα - FilmBoy Boogie trailer: Ο Eddie Huang του Fresh off the Boat κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με ένα νεανικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Boogie trailer: Ο Eddie Huang του Fresh off the Boat κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με ένα νεανικό δράμα


    Σχεδιαστής μόδας, σεφ, συγγραφέας, παρουσιαστής, με τη ζωή του να εμπνέει το Fresh Off the Boat, μία από τις πιο επιτυχημένες sitcoms των τελευταίων ετών, ο Eddie Huang κάνει το επόμενο βήμα με το Boogie!

    Το πρωτότυπο σενάριο του Boogie μας συστήνει τον Alfred “Boogie” Chin, έναν νεαρό Ασιάτη από το Queens που θεωρείται μπασκετικό φαινόμενο και προσπαθεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να παίξει μία μέρα στο NBA, όμως η οικογένειά του τον πιέζει να κυνηγήσει μία υποτροφία σε ένα ελίτ κολέγιο, και όλα αυτά ενώ προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τη νέα του κοπέλα και τις καθημερινές δυσκολίες του λυκείου.

    Τόσο το σενάριο όσο και η σκηνοθεσία είναι του Eddie Huang, με τους Taylor Takahashi και Taylour Paige (White Boy Rick) να πρωταγωνιστούν.
    Το Boogie θα βγει σε περιορισμένη διανομή στις αρχές Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Boogie trailer: Ο Eddie Huang του Fresh off the Boat κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με ένα νεανικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top