F Eat Pray Love - FilmBoy Eat Pray Love - FilmBoy
  • Latest News

    Eat Pray Love

    Η δραματική κομεντί Eat Pray Love του πρωτάρη στη σκηνοθεσία Ryan Murphy είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα της Elizabeth Gilbert και θα κάνει κακό σε όσους από τους θεατές την πάρουν στα σοβαρά. 

    Δεν κάνω πλάκα, είναι μια επικίνδυνη ταινία. 

    Στο πρώτο τριήμερο που προβλήθηκε στην Αμερική, το 72% του κοινού που την παρακολούθησε ήταν γυναίκες και πάνω από 56% ήταν ηλικίας άνω των 34. 

    Αυτές λοιπόν οι γυναίκες – οι περισσότερες παντρεμένες λογικά – εξέλαβαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: 
    Για να νοιώσουν γεμάτες μέσα τους και ολοκληρωμένες θα πρέπει να σπάσουν τα δεσμά της κοινωνικά αποδεκτής συμπεριφοράς τους και να κυνηγήσουν τις όποιες επιθυμίες τους. 

    Το κακό δεν είναι εκεί.
    Η ταινία φαίνεται να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι για να το κάνεις αυτό, το διαζύγιο επιβάλλεται, και μάλιστα όχι αν έχεις παντρευτεί κανένα γουρούνι, όπως είναι όλοι οι άντρες (ναι, ο Κωνσταντίνος γράφει, αλλά έχω το γνώθι σ’αυτόν) αλλά ακόμη κι αν ο σύζυγος σου είναι τρυφερός και καθόλου επιθετικός. 


    Εκτός από τους δικηγόρους διαζυγίων, αυτοί που θα κερδίσουν από το Eat Pray Love είναι ...



    ...τα ταξιδιωτικά γραφεία. 

    Ρώμη, Δελχί, Νάπολη, Μπαλί και Νέα Υόρκη είναι μερικά από τα μέρη που θα δείτε και στα οποία η Julia Roberts (που έχει να παίξει σε καλή ταινία από το Closer το 2004) ταξιδεύει για την γαστρονομική (Eat), τη φιλοσοφική (Pray) και την ρομαντική της αναζήτηση (Love). 

    Αφού χωρίσει με τον άντρα της(Billy Crudup), θα τα φτιάξει με έναν νεαρό ηθοποιό (James Franco) και στο Bali θα γνωρίσει έναν βραζιλιάνο επίσης χωρισμένο (Javier Bardem). 

    Εγώ έχω την αίσθηση ότι μια ιδέα σαν αυτή θα μπορούσε να γίνει πιο πιστευτή και πιο διασκεδαστική αν έπαιζε ...ας πούμε η Cameron Diaz και το κάναμε πιο …χιουμοριστικό το όλο θέμα. 

    Έτσι, το μόνο που θα κερδίσουμε νομίζω πως είναι 2 ώρες χαμένο χρόνο και δυσαρεστημένες από τη ζωή τους γυναίκες! 

    Ευτυχώς, η ταινία έχει περισσότερες κακές κριτικές αν και το κακό έγινε καθώς έκανε άνοιγμα στις 15 Αυγούστου στην Αμερική με 23 εκατομμύρια δολάρια και ήδη έχει μαζέψει πάνω από 77 μέχρι τώρα. 

    Η Audio Visual θα προσπαθήσει να …δηλητηριάσει τις Ελληνίδες στις 7 Οκτωβρίου 2010.
    Το νου σας. 


    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eat Pray Love Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top