F Our Friend trailer: Ο Jason Segel γίνεται θυσία για τους φίλους του, Dakota Johnson & Casey Affleck - FilmBoy Our Friend trailer: Ο Jason Segel γίνεται θυσία για τους φίλους του, Dakota Johnson & Casey Affleck - FilmBoy
  • Latest News

    Our Friend trailer: Ο Jason Segel γίνεται θυσία για τους φίλους του, Dakota Johnson & Casey Affleck


    Ένα από τα ελάχιστα φεστιβάλ που μπόρεσαν αν γίνουν μέσα στο 2020 ήταν εκείνο του Toronto. Σίγουρα όχι το πιο γκλάμορους αλλά κάθε χρόνο μέσα απ' αυτό βγαίνουν διαμαντάκια που οι θεατές απολαμβάνουν, μερικές φορές περισσότερο και από τους κριτικούς.

    Ένα απ' αυτά μοιάζει να είναι και το Our Friend, ένα δακρύβρεχτο αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητο και ρεαλιστικό φιλμ που διηγείται την αληθινή ιστορία του Dane, ενός άνδρα που ήταν κολλητός φίλος με τον Matt και την Nicole και όταν αυτή διαγιγνώσκεται με καρκίνο, τα παρατάει όλα για να φροντίσει αυτούς και τα δυο παιδιά τους.

    Το σενάριο του Brad Ingelsby (The Way Back) βασίζεται σε άρθρο του Esquire, με την Gabriela Cowperthwaite (Megan Leavey) να σκηνοθετεί.

    Πρωταγωνιστούν οι Jason Segel (The End of the Tour), Dakota Johnson (The Peanut Butter Falcon) και Casey Affleck (Light of My Life).

    Το Our Friend θα βγει απευθείας σε digital στις 22 Ιανουαρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Our Friend trailer: Ο Jason Segel γίνεται θυσία για τους φίλους του, Dakota Johnson & Casey Affleck Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top