F Why Him? trailer: Ο James Franco είναι ο χειρότερος εφιάλτης του Bryan Cranston - FilmBoy Why Him? trailer: Ο James Franco είναι ο χειρότερος εφιάλτης του Bryan Cranston - FilmBoy
  • Latest News

    Why Him? trailer: Ο James Franco είναι ο χειρότερος εφιάλτης του Bryan Cranston


    Μετά την ταμπέλα του πιο ατάλαντου ηθοποιού της γενιάς του στο Hollywood (σας έχω πει τη γνώμη μου για τον James Franco), μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται και για το γεγονός ότι είναι ο χειρότερος εφιάλτης ενός πατέρα.

    Στο Why Him? πρωταγωνιστεί ο Bryan Cranston ως ένας αυστηρός μετριοπαθής πατέρας που πηγαίνει να επισκεφτεί την κόρη του (Zoey Deutch) στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, και με φρίκη ανακαλύπτει ότι αυτή βγαίνει με έναν δισεκατομμυριούχο του διαδικτύου, με άπειρα ανούσια τατουάζ και καθόλου ηθικούς φραγμούς.
    Ο Franco φυσικά παίζει το αντιπαθητικό boyfriend.

    Το ‘ο μπαμπάς μισεί τον γκόμενο της κόρης του’ δεν είναι και τίποτα πρωτότυπο, αλλά με τη παρουσία των Cranston και Franco νομίζω παίζουν με τις αντοχές αυτού που λέμε ‘χημεία’.

    Ή θα ταιριάξουν απόλυτα, ή θα είναι παταγώδης αποτυχία.
    Μέση λύση δεν υπάρχει.
    Μαζί τους και οι Megan Mullally, Keegan-Michael Key, Andrew Rannells, Casey Wilson και Adam Devine.

    Το Why Him? ανοίγει τα Χριστούγεννα στην Αμερική, ενώ στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένο για τις 22 Δεκεμβρίου.
    Ακολουθούν ένα Red Band trailer και ένα κανονικό.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Why Him? trailer: Ο James Franco είναι ο χειρότερος εφιάλτης του Bryan Cranston Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top